Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@pimus1910
Ale wiesz jak się ostatnio kończyli Ci co chcieli ze mną zdobyć punkty u siebie -
@Byku-Duma-Warmii Wiem dlatego tym bardziej żałuję,że nie udało mi się dzisiaj wygrac
-
@pimus1910
Byłem pewny, że będę miał remis minimum w tym meczu. -
@Byku-Duma-Warmii
JA do końca myślałem czy zagrac 451 czy 433 jednak,teraz się nie dowiemy czy dobrze zrobiłem -
@pimus1910
Ostatnio jak zagrałeś u siebie -- to nie było najlepiej. -
@Byku-Duma-Warmii
Zgadza się,ale jednak całą poprzednią ligę grałem 433 z dosyć dobrym efektem -
@pimus1910
Teraz są mocniejsi rywale :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii
Zobaczymy jak dalej to będzie wyglądało -
@pimus1910
Tego nikt nie wie. -
U nas już wyraźnie się kształtuje góra tabeli... i dół też
-
@Dovco_HandF
KA-TA-STRO-FA!!! -
Jest moc jeszcze gdybym nie zaspał na pierwszy mecz i ustawił skład to bilans bramek byłby lepszy. Póki co 2:1 dla Orłów
-
@pimus1910, @Damiś27, @Dovco_HandF, @Przemek-Kaszti Orły co z wami?
-
@klosek to fakt, zwłaszcza że na tym etapie nie ma łatwiejszych/trudniejszych meczy. Grupa jest mocna, z każdym można wygrać, lub przegrać. To mobilizuje do kombinowania nad taktyką i ustawieniem. Mi jak na razie się poszczęściło, ale różnie to bywa. Powiem szczerze że nawet jeśli jeden maleńki aspekt w ustawieniu taktyki zmienię to wyniki się odwracają. Fakt że często wynik nie zależy tylko od nas, często "gra się tak, jak przeciwnik pozwala", bo jak już wiele razy na forum było wspominane, nie ma uniwersalnej taktyki na każdego. Trzeba każdy mecz analizować i przewidzieć. Ja mam o tyle szczęście że z partnerem w MPP mamy świetny kontakt i wzajemnie się uzupełniamy. Życzę wszystkim, aby byli zgrani bo to robi różnicę. I przede wszystkim nie ma co się nastawiać na jedną taksę, trzeba próbować nowych rozwiązań. Ja mam jeden slot na którym ćwiczę ustawienie, bo pozostałe to bitewne subkonta, na nich najczęściej testuje to co już próbowałem na s1.