Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Przemek-Kaszti
Że dałem Ci wygrać ligę?
@daroo933
Tylko dzisiaj benito musi wygrać na moim terenie,a ja tak łatwo się nie dam -
@Stefan-Joptwojmać gdyby Adam przeskoczył Hustina co też nie będzie łatwę zrobi się 7 pkt ale 7 pkt przewagi na 12 możliwych do zdobycia na parę, będzie ciężko ale nic nie jest niemożliwe nikt nie może odpuścić trzeba walczyć do końca
-
@mihau1878 grupa C - ciekawa wqlka 3 par o awans z drugiego miejsca
-
Będą dymy i o to chodzi XD Lepsze to niz wszystko pewne i malo emocji
-
Po MPP :point_down_tone5:
-
W ogole na tym podsumowaniu kloska z wczoraj mamy zle policzone punkty i nie mamy 69, daro z benito juz wczoraj nas wyprzedzali
-
Grupa E
Dziś już oficjalnie mogę chyba pogratulować @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii awansu
-
@Michal_ACM W ostatniej kolejce wyszło tak, że wszystko rozstrzyga się między nami, bo bot gra z botem Jednak myślę, że Panowie nie dadzą sobie już odebrać awansu
-
W grupie B już na kolejke przed końcem znane są dwie pary, które awansowały dalej:
-
@Dovco_HandF graty dla awansujacych
-
@ToomAnyWays w sumie to wszystko jutro zależy od samych zainteresowanych Jak sobie zagrają tak sobie awansują lub nie
-
@Dovco_HandF Gratulacje dla zwycięzców !!! Dzięki za super emocje i zebrane dzięki turniejowi doświadczenie, powodzenia w następnych rundach.
-
@huzar-shakir No niestety, przykro mi. Na zakończenie mojej przygody z OSM (mam nadzieję że udanej), jutro gram ostatni mecz, oby udało się dobrze zakończyć miło spędzony czas
-
@Hustin-Doffman said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
W ogole na tym podsumowaniu kloska z wczoraj mamy zle policzone punkty i nie mamy 69, daro z benito juz wczoraj nas wyprzedzali
eeee tam, moje liczydło dobrze działa, każdy może to łatwo sprawdzić