Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
U nas już wyraźnie się kształtuje góra tabeli... i dół też
-
@Dovco_HandF
KA-TA-STRO-FA!!! -
Jest moc jeszcze gdybym nie zaspał na pierwszy mecz i ustawił skład to bilans bramek byłby lepszy. Póki co 2:1 dla Orłów
-
@pimus1910, @Damiś27, @Dovco_HandF, @Przemek-Kaszti Orły co z wami?
-
@klosek to fakt, zwłaszcza że na tym etapie nie ma łatwiejszych/trudniejszych meczy. Grupa jest mocna, z każdym można wygrać, lub przegrać. To mobilizuje do kombinowania nad taktyką i ustawieniem. Mi jak na razie się poszczęściło, ale różnie to bywa. Powiem szczerze że nawet jeśli jeden maleńki aspekt w ustawieniu taktyki zmienię to wyniki się odwracają. Fakt że często wynik nie zależy tylko od nas, często "gra się tak, jak przeciwnik pozwala", bo jak już wiele razy na forum było wspominane, nie ma uniwersalnej taktyki na każdego. Trzeba każdy mecz analizować i przewidzieć. Ja mam o tyle szczęście że z partnerem w MPP mamy świetny kontakt i wzajemnie się uzupełniamy. Życzę wszystkim, aby byli zgrani bo to robi różnicę. I przede wszystkim nie ma co się nastawiać na jedną taksę, trzeba próbować nowych rozwiązań. Ja mam jeden slot na którym ćwiczę ustawienie, bo pozostałe to bitewne subkonta, na nich najczęściej testuje to co już próbowałem na s1.
-
@Dovco_HandF
kolejka, a u mnie dalej po stronie straconych goli widnieje . Coś pięknego . -
@Biker294
To prawda, jakoś się udaje :slight_smile:. -
@cogito jest bląd w tabeli. Ja i @tristan1982 mamy 46pkt a nie 36. Nie doliczyles premii za majstra, bo w ostatniej kolejce mielismy 30pkt. Dzis wygrslismy obaj mecze tj. 6pkt + 10pkt bonusu za to ze jestem liderem
-
@Damiś27 czyli jak dodaje sie po prostu pkt z tabeli i +10pkt? Czyli jak dobrze rozumiem jesli "odpukac" stalaby sie katastrofa i w nastepnej kolejce oboje z tristanem bysmy przegrali mecze, a ja spadlbym na 4 miejsce to z 36pkt zrobiloby sie nam 26???