Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Biker294 Raczej bym nie dzielił skóry na niedźwiedziu, chmura i RTS wciąż są realnie zagrożeni brakiem awansu, to by nie było żadne science fiction. Ale oczywiście wcale nie życzę im źle! Są w zdecydowanie najlepszej sytuacji, ale konkurencja jest mocna.
-
też mi się wydaje że to jeszcze daleka droga i że może się okazać, że będzie 4 miejsce i nici z awansu. najbliższe dwie kolejki będą decydujące moim zdaniem życzę powodzenia konkurencji
-
Jeszcze tylko 3 kolejki do końca> Ależ to zleciało! Wierzyć się nie chce...
-
@Dovco_HandF
Coraz mniej się zmienia w tabeli par. -
@Dovco_HandF i @Damiś27 sensacja z waszej strony... kazdy rezerwowal dla Was miejsce w finale a tu prosze..
-
@dovco_handf niemożliwe !!! Prowadzimy z @pimus1910 haha nie wierzyłem w to. Po 7 kolejce mielismy całe 9 pkt a chyba do 10 trzymalismy sie twardo przed ostatniego miejsca
-
@biker294 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Dovco_HandF i @Damiś27 sensacja z waszej strony... kazdy rezerwowal dla Was miejsce w finale a tu prosze..
Nie zawsze da się wygrywać. Każdy zaczyna z takiego samego pułapu, czyli 0 punktów.
Miałem na głowie MŚ-były dla mnie najważniejsze(niestety się nie udało), mam bitwę, nabijanie punktów i jeszcze MPP.
Dla mnie to pierwszy tak intensywny rok.
Ostatnio brakuję mi szczęścia mam nadzieję że mi się zwróci po jakimś czasie -
@damiś27
Ale też nie ma co się zasłaniać tym, że ma się inne konta na głowie, po prostu nie awansujecie, bo na ten moment byli gracze lepsi od was. Moim zdaniem to jest najlepsze wytłumaczenie. -
@Byku-Duma-Warmii Wiem jakie błędy popełniłem, zostawię je dla siebie
Dla mnie to pierwsze MPP i trochę za dużo błędów popełniłem.
Jak zawsze wszystko przeanalizuję. Zwycięstwa cieszą, ale porażki uczą.
Pierwszy raz gram z oczekiwaniami. Łatwiej wejść na szczyt niż się na nim utrzymać.
W MP nikt prawie mnie nie znał. Ja pokazałem się w MP, rywale też chcą "coś" osiągnąć. -
Nie ma co narzekać i zganiać na inne konta , nie udało się i tyle Byczek ma rację są lepsi , i ode mnie też pewnie lepsi awansują , chyba że zdarzy się cud .. co do MP wiemy już pisałeś @Damiś27 że pokazałeś się z dobrej strony i nikt cię nie znał , mnie to się nie udało , ale cieszy mnie to że przybywają do gry tak dobre osoby jak Ty Damian . Za rok będziesz w finale trzymam paluchy za Ciebie .
Pozdrawiam .. -
Emocje sięgają zenitu... albo jeszcze dalej
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@cogito Ta punktacja jest śmieszna XD Okaże się jeszcze,że Łukasz będzie 1 Michał ostatni to i tak awansują...
gdyby był ostatni to nie awansują tak czy siak świetna końcówka, bo aż 5 par ma szansę na awans pytanie czy będzie walka do końca czy będą podkładki grupowe. Specjalnie dla Ciebie wklejam tabelkę bez bonusów i tu wciąż 5 par walczy o awans Znaczy dwie pierwsze pary już nie walczą tylko mają awans
-
@dovco_handf
Para @Bounty-8358 / @The-Dredd ma punktów jak dobrze mi się wydaję :slight_smile:.