Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@dovco_handf
Para @Bounty-8358 / @The-Dredd ma punktów jak dobrze mi się wydaję :slight_smile:.Mają punktów - w tabeli jest dobrze
-
@byku-duma-warmii to prawda, w niebieskiej tabelce jest błąd
-
Wszystko już wyjaśnione, więc wracamy do emocji związanych z meczami :slight_smile:
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@damiś27 bounty ma 21pkt w tabeli, nie 20
@Byku-Duma-Warmii @daroo933 @havsky
Macie racje, nie spojrzałem na tabele ligi, tylko na tabele punktacyjna. @Dovco_HandF zapomniał mu dopisać ostatniego remisu. -
Nie odejmuj Dovko 1 punktu i tak mam ich mało
-
@RTS1910_FCS spodziewałem się że za długo liderami nie będziemy ale.żeby tak tylko 1 kolejke za koleżeńscy to wy nie jesteście haha
Najważniejsze żeby awansować do Finału, tam się bedzie liczyła pozycja -
@bounty-8358 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Każdemu może zdarzyć się błąd także spokojnie, wszystko i zostanie poprawione.
-
@bounty-8358 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Przepraszam, kłania się zmęczenie po pracy. Moja wina i tylko moja. Dzięki wszystkim za czujność :ok_hand_tone1:.
-
@cogito to fakt spotkanie bedzie mega ciekawe. Kowal walczy o awans a ja o to by utrzymac prowadzenie i wejsc do finalu z pierwszego miejsca. Tyle czasu prowadzimy ze szkodaby bylo nie utrzymac przewagi. Jesli wygram jutro, lub zremisuje to najpewniej Łukasz nie wejdzie finału bo Tristan na 90% wygra jutrzejszy mecz i wskoczy na majstra jesli Kowal nie ustrzeli chociaz remisu. Choc t tez beda decydowac bramki Ach emocje do konca! To mi sie podoba!!
-
@sniki26 faktycznie, bo tak na dobra sprawe damisli tez moze powalczyc nawet o majstra jesli wygra duza przewaga bramek to oddanie. 2 miejsce bedzie miec na pewno jesli Kowal nie wygra w takim przypadku awansuja te pary ktore w tym momencie sa na pierwszych trzech pozycjach. Jesli natomiast kowal wygra to wszystko moze sie zmienic Ktos na poczatku napisal "grupa smierci" moze nie koniecznie smierci ale emocji nie mozna jej odmowic
-
@havsky i do ostatniej kolejki nic nie wiadomo W zasadzie stary to Ty rozdajesz karty - wpuszczasz Kowalskiego do finału ale odprawiasz z kwitkiem aktualnego Mistrza Polski Ja to widzę tak - Kowalski spierze Ci jutro 4 litery, poprawi w finale i wyciągnie za uszy @Michal_ACM na Mistrza Polski Par A ja jeszcze długo będę sobie pluł w twarz za dzisiejszy wynik meczu
-
@cogito said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@havsky i do ostatniej kolejki nic nie wiadomo W zasadzie stary to Ty rozdajesz karty - wpuszczasz Kowalskiego do finału ale odprawiasz z kwitkiem aktualnego Mistrza Polski
Przypomnę tylko, że jeszcze cały czas aktualnym Mistrzem Polski jest @Łukasz-Kowalski
-
A tak to wygląda u nas przed ostatnią kolejką, jak nic nie pomyliłem w tabeli (jak pomyliłem, to krzyczcie):
-
@dovco_handf no to jutrro bedzie arcy ciekawie
-
@mihau1878 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@cogito said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@havsky i do ostatniej kolejki nic nie wiadomo W zasadzie stary to Ty rozdajesz karty - wpuszczasz Kowalskiego do finału ale odprawiasz z kwitkiem aktualnego Mistrza Polski
Przypomnę tylko, że jeszcze cały czas aktualnym Mistrzem Polski jest @Łukasz-Kowalski
wpuszczasz Kowalskiego do finału albo odprawiasz z kwitkiem aktualnego Mistrza Polski
tak to miało być