Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Dovco_HandF
Trochę @RTS1910_FCS Cię rozbił -
@Byku-Duma-Warmii Nic mi nie idzie w tej nostalgicznej lidze B, zawsze mam z nią problemy, odwrotnie niż z Nostalgią A .
-
Kształtuje się już góra tabeli i dół też, ale jeszcze wszyscy walczą w nadziei, że ostatni będą pierwszymi:
-
@Dovco_HandF
Chyba jakiś kryzys mnie złapał, tak jak i Ciebie . -
@Dovco_HandF Widzę, że mamy podobną formę i podobne nadzieje XD
-
Do roboty! To jest już ostatni dzwonek, rywale odjeżdżają, a punkty przybywają w żółwim tempie albo jeszcze wolniej! Przecież stać Cię na lepszą grę tylko musisz wziąć się w garść, bo z tego co czytam to na razie wybrzmiewa ten dźwięk w Twojej głowie, a w szczególności refren :
-
@Stefan-Joptwojmać haha, no nie zawsze można wygrywać.
-
U nas duże przetasowania w tabeli:
-
@daroo933 dzieki wielkie
@ciamajda heheh z tym 69 to bedzie "szybki numerek" juz jutro zrobimy z tego 75
Szczerze mowiac to tylko udawana pewnosc siebie bo sam nie moge uwierzyc w ten wynik
@sniki26 do 5 miejsca każdy ma szanse objąć fotel majstra w ciągu jednego meczu, liga jest bardzo wyrównana co wskazuje na to ze faktycznie poziom tych mpp jest bardzo wysoki .....albo bardzo niski choc patrzac kto znalazl sie w półfinale to raczej to pierwsze. 90% graczy to "starzy wyjadacze" -
@Dovco_HandF przetasowania są, ale tylko w górnej części tabeli......
-
@Dovco_HandF czy 2 legendarne pary awansuja do finalu? czy tylko jedna z nich da rade? ciekawa walka sie zapowiada
-
Gram sobie 442A skrzydłami. Rywal (gratulacje dla The Dredd) gra 433B też skrzydłami i przy stanie 1-1 dostaje on czerwoną kartkę dla pomocnika. Czekam już tylko na ewentualnego zwycięskiego gola, a tu OSM postanowił, że takie osłabienie brakiem gracza to powinno skutkować bonusem w postaci wygranej... Tracę dwa gole i zrobiło się 1-3. Załamka... Przerzucam się na klocki Lego, bo mam dość OeSeMa tego...