Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@huzar-shakir 3mam kciuki, szczególnie iż strasznie narzekasz od kilku dni, że nic ci nie chodzi w grze.
-
@Dovco_HandF rzadna nowość Jerzy.wygrywam na farcie.
-
@sniki26 Gratuluje. To było dla mnie jak zderzenie ze ścianą. Razem z Łukaszem trzęsiecie tą ligą
-
Bardzo ciekawe te Mistrzostwa, tu już nie ma faworytów, w tych Mistrzostwach każdy z każdym może wygrać i przegrać, oby tak dalej, a emocje będą niesamowite .
-
Grupa E
Tu się dopiero cuda dzieją.
@Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec znów zaczynają uciekać, po zaledwie jednej kolejce detronizacji.
@Pawellus i ja po jednej kolejce z ostatniego miejsca wskakujemy na drugie.
Grupa pościgowa za nami z niewielką stratą.
Wszystko się zmienia z dnia na dzień.
-
W grupie B mocne przetasowania, szczególnie w dolnej części tabeli - góra tabeli za to bardzo się spłaszczyła:
-
@Dovco_HandF jutro Jerzy masz szansę rewanżu
-
@huzar-shakir Wątpię, Przemo. Dzis tez przy dużej przewadze - przegrałem mecz i to u siebie. Wpadłem w jakiś dołek
-
@Dovco_HandF to przez te cudaczne 4231 przy którym kombinujesz .ja muszę wygrać. Ty niekoniecznie
-
@huzar-shakir To moje 4231 jest naprawdę niezłe tylko czasem dziwne wyniki padają .
-
@ciamajda jak mogłeś heh niby kolega z grupy a ładuje mi bramkę na 0:1 w doliczonym czasie gry. Już pogodziłem się z remisem oglądając symulacje, kliknąłem zakończ i nawet nie zauważyłem że wynik się zmienił, dopiero gdy zajrzałem w tabelę. Gratuluję, szczęście sprzyja lepszym jak to mówią
-
@Dovco_HandF dziwny to był wynik w pucharze Niemiec.jutro zagram offensive