Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
Nie ma co narzekać i zganiać na inne konta , nie udało się i tyle Byczek ma rację są lepsi , i ode mnie też pewnie lepsi awansują , chyba że zdarzy się cud .. co do MP wiemy już pisałeś @Damiś27 że pokazałeś się z dobrej strony i nikt cię nie znał , mnie to się nie udało , ale cieszy mnie to że przybywają do gry tak dobre osoby jak Ty Damian . Za rok będziesz w finale trzymam paluchy za Ciebie .
Pozdrawiam .. -
Emocje sięgają zenitu... albo jeszcze dalej
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@cogito Ta punktacja jest śmieszna XD Okaże się jeszcze,że Łukasz będzie 1 Michał ostatni to i tak awansują...
gdyby był ostatni to nie awansują tak czy siak świetna końcówka, bo aż 5 par ma szansę na awans pytanie czy będzie walka do końca czy będą podkładki grupowe. Specjalnie dla Ciebie wklejam tabelkę bez bonusów i tu wciąż 5 par walczy o awans Znaczy dwie pierwsze pary już nie walczą tylko mają awans
-
@dovco_handf
Para @Bounty-8358 / @The-Dredd ma punktów jak dobrze mi się wydaję :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@dovco_handf
Para @Bounty-8358 / @The-Dredd ma punktów jak dobrze mi się wydaję :slight_smile:.Mają punktów - w tabeli jest dobrze
-
@byku-duma-warmii to prawda, w niebieskiej tabelce jest błąd
-
Wszystko już wyjaśnione, więc wracamy do emocji związanych z meczami :slight_smile:
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@damiś27 bounty ma 21pkt w tabeli, nie 20
@Byku-Duma-Warmii @daroo933 @havsky
Macie racje, nie spojrzałem na tabele ligi, tylko na tabele punktacyjna. @Dovco_HandF zapomniał mu dopisać ostatniego remisu. -
Nie odejmuj Dovko 1 punktu i tak mam ich mało
-
@RTS1910_FCS spodziewałem się że za długo liderami nie będziemy ale.żeby tak tylko 1 kolejke za koleżeńscy to wy nie jesteście haha
Najważniejsze żeby awansować do Finału, tam się bedzie liczyła pozycja -
@bounty-8358 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Każdemu może zdarzyć się błąd także spokojnie, wszystko i zostanie poprawione.
-
@bounty-8358 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Przepraszam, kłania się zmęczenie po pracy. Moja wina i tylko moja. Dzięki wszystkim za czujność :ok_hand_tone1:.
-
@cogito to fakt spotkanie bedzie mega ciekawe. Kowal walczy o awans a ja o to by utrzymac prowadzenie i wejsc do finalu z pierwszego miejsca. Tyle czasu prowadzimy ze szkodaby bylo nie utrzymac przewagi. Jesli wygram jutro, lub zremisuje to najpewniej Łukasz nie wejdzie finału bo Tristan na 90% wygra jutrzejszy mecz i wskoczy na majstra jesli Kowal nie ustrzeli chociaz remisu. Choc t tez beda decydowac bramki Ach emocje do konca! To mi sie podoba!!