Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Runda / - KONIEC
Więcej o karach można przeczytać:https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/2663/osm-wc-2017-edition/585
Ukarani gracze:
@Mr-oronzocanà - punkty
@Silvio-cobra - punkty
@Bombe1374 - punkty
@Brunello-Montalcino - punktyRunda / - KONIEC - Z karami dla graczy
Oficjalne wyniki Mistrzostwa Świata OSM 2017 (WCC 2017)
Gratulujemy @RuiSilenoz , aby wygrać to wydanie WC i dzięki wszystkim menedżerom, którzy sprawią, że ta ostatnia liga zakończy się zwycięstwem, @mr-oronzocanà @Hestera @German-Chester @Silvio-cobra @хуан-гаридо @Arken06 @FGORDO @richeartselcuk_sen @bombe1374 @DarylDixon31 oraz @Brunello-Montalcino i walcz do końca, aby osiągnąć najlepsze miejsce w tym WC! -
@damiś27 Wszystkie mecze były szczegółowo analizowane, w końcu to finał indywidualnych Mistrzostw Świata OSM. Stąd decyzje Staffu takie, a nie inne w oparciu o zebrany materiał dowodowy dziwnych wyników pomiędzy włoskimi graczami.
-
Haha, kolejny skandal. Dwa lata temu też były dyskwalifikacje po zakończeniu rundy finałowej i wygrał Meszeros, dzięki dyskwalifikacji gracza z pierwszego miejsca.
-
@dovco_handf co mamy przez to rozumieć? Jestem ciekawy.
-
@daroo933 Nic ponadto nie ma do rozumienia, co napisałem. Przeanalizowano mecze, udowodniono poddania, ukarano winnych, zweryfikowano tabele. Wszystko.
-
@maloba Mieliśmy 4 włoskich menedżerów z tego samej Grupy (2 z akademii) w finale OSM WC 2017, którzy kombinowali z meczami i grali jako grupa, a nie indywidualnie. Aż dziw, że oni myśleli, iż wszyscy dadzą się zrobić w konia. I to gdzie? W finale Mistrzostw Świata, gdzie każda mecz w każdej kolejce jest analizowany przez kilku członków staffu?
-
@dovco_handf Dlaczego tak pozno zostali ukarani ? Za takie akcje powini zostac zdyskwalifikowani .
-
@maloba Nie ja zasiadałem w jury, nie ja wydawałem wyrok w tej sprawie. Ostatni post Organizatorów odpowiada na twoje pytanie: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/2663/osm-wc-2017-edition/613
-
@dovco_handf Wiem wiem , Pewnie nie chcieli w trakcie turnieju robic zamieszania