Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
U mnie dziś żadna nowość, czyli kolejne zwycięstwo u siebie
-
@Byku-Duma-Warmii no i gitara
-
@Michal_ACM
Też się z tego cieszę :slight_smile:. -
W naszej grupie @Przemek-Kaszti bardzo ważne wyjazdowe zwycięstwo! Brawo Brawo Brawo! Awans masz coraz bliżej. Ja tylko i aż remis. Szanse mam marne ale walczę do końca.
-
@Wojtyn84 Pozostaje tylko wygrywać i liczyć na szczęśliwy zbieg okoliczności...
@Przemek-Kaszti Brawo!!! Tego trzeba było - wygranej na wyjeździe! w świetnym momencie przyszła i do tego z bezpośrednim rywalem w walce o awans
-
@Michal_ACM dzięki no mam nadzieje że wystarczy, dzie wygrac i jutro remis z Wengerem chociaz na wyjezdzie i juz chyba tego nie wypuszczę z rąk
@Wojtyn84 walcz walcz! Przyjdzie seria jak u Wengera i może uda się na 3 miejsce fajny układ kolejek jest góra tabeli gra ze sobą wieć ktoś punkty musi tracic a ty zyskasz
-
@Byku-Duma-Warmii Brawo !! Mylę sie czy zdobyles komplet pkt u Siebie ;)?
-
@Przemek-Kaszti Coś na pewno stracił bo nie mógł grać u siebie tylko 7 meczów na 17 Jeden remis pewnie wpadł
-
@Przemek-Kaszti
Nie mylisz się, ale to żadna nowość w tych mistrzostwach, teraz czekają mnie ciężkie wyjazdy, ale trzeba walczyć do końca -
Grupa
-
@Michal_ACM wczoraj klasa dziś padaka....zamiast zaklepać awans trzeba walczyć dalej i bronić 3 lokaty. Jutro arcy ważny mecz z pezpośrednim rywalem do awansu
-
@Przemek-Kaszti Trzymam kciuki. Musisz dać radę. Nawet nie wierzę w to że może być inaczej!!
-
Wczoraj przegrałem na wyjeździe a dziś znowu wygrana u siebie. I to z gościem który non stop był w top 3 tej ligi. Cóż po tej porażce chyba po raz pierwszy spadł tak nisko To cieszy, bo po tym co gram w MPP idzie sie załamać. Na szczęście takie mecze na poziomie MŚ napawają już większym optymizmem
aaa, no i wciąż mam matematyczne szanse na awans XD
-
Dziś @Przemek-Kaszti ma trudny wyjazd z Daje Santi. Musi przynajmniej zremisować aby utrzymać bezpieczną odległość ale liczę na to, że wygra! Ja mam wyjazd z nssyka i aby jeszcze mieć szansę muszę to wygrać.
-
U mnie wczoraj niestety znowu porażka na wyjeździe :(.
-
@Byku-Duma-Warmii Wszystkie wyjazdy przegrales ?
-
@maloba
Nie, razy udało mi się zremisować . -
@Byku-Duma-Warmii Hahah Faktycznie nie goscinni sa dla Ciebie