Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Byku-Duma-Warmii said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Wojtyn84
Coś przyciągało nas te miejsce .Szczęśliwa 7-ka Gratki dobrego występu :clap_tone1:.
-
@Wojtyn84 dzięki za grę i za trzymanie kciuków , na pewno się przyda gratulacje za twierdze w domu ja tak teraz myślę ze moje wszystkie porażki to też tylko wyjazdy ale u siebie mialem za dużo remisów zwłaszcza w rundzie rewanżowej. O dziwo lepiej mi szły mecze z czołów niż z dołem tabeli po zaTobą bo tylko 1 pkt dla mnie został po Naszych meczach
-
Gramy dalej :thumbsup_tone2:.
@Markez17 said in OSM WC 2017 Edition:
Start date: Friday, 28th July (During morning)
Leagues moderators
Semifinal 1 - @RuiSilenoz
Semifinal 2 - @Daniele-Benjiamin
Semifinal 3 - @DarylDixon31
Semifinal 4 - @jorgebusty7Draw
Semifinal 1
RuiSilenoz
عبدالرحمن عبدالله 33
F.S.M.0.13
sbrugio85
Fadeli Anas
Perik76
NeverBackDown 2oo9
Brunello Montalcino
gades atlantis
FGORDO
merthan10
stb411Semifinal 2
silvio cobra
Hank Strama
Daniele Benjiamin
Guiz90
alqadri
German Chester
Maryka7
elbahar beso
Hestera
VlaD-I
Alex Demartin
Megatron Optimus PrimeSemifinal 3
tabac 83
Fredolic
adjei45
DarylDixon31
matrouheagle
bombe1374
yaylaronie
mr oronzocanà
carlosastiz
stefu marius
Wenger Wise
Przemek KasztiSemifinal 4
Arken06
LooM83
BulcAlinFlorin
simonefenomeno
Golllden Team
cristi10ab
ronaldinho007
jorgebusty7
хуан гаридо
richeartselcuk_sen
helderfutclub
milito6969 -
@Dovco_HandF ciekawe jaka teraz będzie niespodzianka w składach
-
@stb411 Co by nie było, to patrząc na skład grupy - pierwsza trójka ponownie jest w twoim zasięgu :thumbsup_tone2:.
-
@dovco_handf
Semifinal 1RuiSilenoz - 2
NeverBackDown 2oo9 - 29
F.S.M.0.13 - 40
sbrugio85 - 51
merthan10 - 127
stb411 - 188
Brunello Montalcino - 194
Perik76 - 231
gades atlantis - 232
عبدالرحمن عبدالله 33
Fadeli Anas - 582
FGORDO - 879 -
@stb411 Z mojej grupy wyszli
- NeverBackDown 2oo9 - zrobił potężny progres możliwe że miał jedną z najlepszych kadr w 1 rundzie, taktycznie można go pokonać miałem dużo od niego lepsze statystyki, ale skuteczność
- Brunello Montalcino - taktycznie ok, ale da się go pokonać
- gades atlantis - najsłabszy z tej 3 to on
Powodzenia @stb411
-
Moim zdaniem to trochę słabe jest to że cała trójka która wyszła z każdej z grup będzie znowu grała między sobą w półfinale. Mogliby zrobić jakąś rotacje dla większego urozmaicenia
-
@michal_acm też tak uważam poszli na łatwiznę
-
@michal_acm
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł by był :slight_smile:. -
@michal_acm zgadzam się mogli to troche urozmaicić i sie pomęczyć a poszli na łatwiznę. Z drugiej strony nie mam co narzekać nibuz mojej trójki awansowałem jako ostatni ale z Wengerem zdobyłem 4 pkt a z Liderem stafu marius komplet 6 oczek wchodzę do półfinalu jako niepokonany
Generelanie lepiej mi szlo z górą tabeli niż z dołem, tam to pogubiłem punktow no i z @Wojtyn84 zdobylem tylko 1 pkt -
@stb411 na szczęście ranking nie gra ja w mojej grupie mialem 11 -ste miejsce wedlug rankingu powodzenia i do zobaczenia w Finale
-
Półfinały wystartowały ! pierwsze zaproszenia porozsyłane
@stb411 wymarzone składy dla Ciebie i twoje magiczne defensywne taktyki
Br: 59
Obrona:86
Pomoc: 67
Napastnik: 64 maksymalne skille w drozynie typko obrona podrasowana, duża niższa wartość drużyn na poczatku juz tylko 79 mln.Powodzenia !
-
@Przemek-Kaszti Szkoda że nie było to w 1 rundzie. Mógłbym grać moją taktyką co przygotowałem na MŚ 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3. Dacie radę panowie @Przemek-Kaszti @stb411
-
@markez17 said in OSM WC 2017 Edition:
Wszystkie ligi zostały utworzone! Możesz śledzić każdą ligę klikając w poniższe linki:
- Półfinał 1 - http://es.onlinesoccermanager.com/League/Standings/29263391
- @stb411 :flag_pl: - Półfinał 1
- Półfinał 2 - http://es.onlinesoccermanager.com/League/Standings/65080342
- Półfinał 3 - http://es.onlinesoccermanager.com/League/Standings/27344597
- @Przemek-Kaszti :flag_pl: - Półfinał 3
- Półfinał 4 - http://es.onlinesoccermanager.com/League/Standings/375717
(Nie zapominaj, że jeśli wysyłasz prośbę do lig, ale nie jesteś częścią konkursu, możesz ją zawiesić / zablokować!)
Powodzenia dla wszystkich menedżerów i baw się dobrze, mam nadzieję, że ta runda będzie taka sama lub lepsza niż poprzednia
Powodzenia zwłaszcza dla @stb411 i @Przemek-Kaszti
- Półfinał 1 - http://es.onlinesoccermanager.com/League/Standings/29263391
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Przemek-Kaszti Szkoda że nie było to w 1 rundzie. Mógłbym grać moją taktyką co przygotowałem na MŚ 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3. Dacie radę panowie @Przemek-Kaszti @stb411
Właściwie mozna grać i 433 bo przy ustawieniu 451 i tak masz 6 zawodnikow tych slabszych wiec co za różnica ??? Chyba ze ktos bedzie chcial dac obronców w pomoc to chyba lepiej w defensywnej taktyce beda sie sprawowac
-
@przemek-kaszti said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Właściwie mozna grać i 433 bo przy ustawieniu 451 i tak masz 6 zawodnikow tych slabszych wiec co za różnica ??? Chyba ze ktos bedzie chcial dac obronców w pomoc to chyba lepiej w defensywnej taktyce beda sie sprawowac
Teoretycznie tak. Jednak każda umiejętność jest ważna i może zdecydować o wygranej lub nie.
Ja pewnie bym grał 5-4-1, bo macie dobrą obronę.
Jednak nie udało mi się dostać, więc za was trzymam kciuki :fist_tone2: @Przemek-Kaszti i @stb411 -