Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@sochaczew86 szkoda gadać coraz gorzej
Jachu nie łam się,ilu przechodzi?
-
@sochaczew86 W każdej rundzie przechodzi 3 z każdej grupy.
-
@stb411
Mam podobnie, tylko że mnie wyniki tak denerwują w finale MPP :(. A jak jeszcze grałem w Mistrzostwach Świata podobnie, często zdarzały mi się porażki różnicą bramki :(. -
@stb411 uroki gry 451 i 541 na wąskich skladach. Wedlug mnie pierwsza runda była ciekawsza częsciej zdarzały się niepodzianki i szło kombinować. TU kaźdy gra defa albo ultra defa i decyduje fuks że akurat jeden z twoich calych 4 strzałów w meczu ląduje w siatce.
-
Dziś w końcu mi się poszczęściło !
Walczymy o honor i jak nakwyższą pozycje w tabeli, nic innego mi już nie pozostało.
-
@przemek-kaszti
Dokładnie tak, ogólnie w ostatnim czasie o wynikach decyduje szczęście, nic po za tym :slight_frown:. -
@byku-duma-warmii dobrze ze dziś już koniec, bo jeszcze parę takich kolejek i mój telefon uczyłby się latać!
Jak można przegrać dwe ostatnie kolejki domowe w ktorych w końcu miałem lepsze statystyki..ah Dobrze że Manchester w końcu gra tak jak powinnien
1.
-
@przemek-kaszti
i wreszcie koniec nie poszło tak jakbym chciał ale trudno i tak lepiej niż do tej pory bo przebrnąłem pierwszą rundę
-
gratulacje panowie za walkę:)
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
gratulacje panowie za walkę:)
@stb411 @Przemek-Kaszti
Dokładnie: duże brawa dla was :clap_tone1: , staraliście się, w tym roku nie wyszło - za rok będzie lepiej :ok_hand_tone1:. -
Brawo Panowie - nie ma się co łamać nie jeden chciałby awansować do MŚ a co dopiero tak daleko zajść
-
@dovco_handf Za rok nas Polaków będzie więcej,a,że Polak potrafi... ;)...
-
Gratulacje panowie. Półfinał MŚ to wielki wyczyn. A że był apetyt na jeszcze więcej? No cóż, trzeba sobie zostawić coś do ugrania na następny rok! Bogatsi o te doświadczenia będziecie mieli jeszcze większe szanse
-
@przemek-kaszti
Wiem co to za uczucie, bo tam to ostatnio prawie cały czas :(. -
No to kończymy na ten rok. W zasadzie plan zrealizowany ale niedostatek po wystepie w tej rundzie. Pamiętam jak konczyłem 1 runde na tym miejscu w moim pierwszym występię na MŚ. A teraz trudniej awansować dalej...
-
Ukończyliście zawody z honorem za ojczyzne.Brawo!
-
A przed nami już tylko finał:
@markez17 said in OSM WC 2017 Edition:
Finally, we have the 12 managers who will fight in a final round ro be the WC 2017 champion!
@RuiSilenoz
@Brunello-Montalcino
@FGORDO
@German-Chester
@Hestera
@Silvio-cobra
@DarylDixon31
@bombe1374
@mr-oronzocanà
@Arken06
@richeartselcuk_sen
@хуан-гаридо(Don't forget that we are looking for a league moderator that can send and accept invitations of other WC final mates during Friday, 25th August, morning!)
Here is final standings of each semifinal:
SEMIFINAL 1
SEMIFINAL 2
SEMIFINAL 3
SEMIFINAL 4
Special thanks to @Daniele-Benjiamin and his posts informing us about how leagues was going!
-
@dovco_handf
Wydaje mi się, że nie ma w finale żadnego menedżera z ubiegłorocznego podium MŚ.