Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
Tak wyglądają narodowości w mojej grupie oraz miejsce na świecie :slight_smile:
- adjei45 :flag_tr: - miejsce na świecie
- Byku Duma Warmii :flag_pl: miejsce na świecie
- canadelo :flag_pt: miejsce na świecie
- DeDistra :flag_id: miejsce na świecie
- Fredolic :flag_es: miejsce na świecie
- IoanMaties :flag_ro: - miejsce na świecie
- leucostin :flag_ro: - miejsce na świecie
- MontellaValero :flag_it: - miejsce na świecie
- pep blidi :flag_dz: - miejsce na świecie
- PlPupasB :flag_es: miejsce na świecie
- tabac 83 :flag_it: - miejsce na świecie
- timilic7 :flag_fr: - miejsce na świecie
-
@Byku-Duma-Warmii
fajnie to zrobiłeś BRAWO -
@Byku-Duma-Warmii no racja bardzo fajnie
@Wojtyn84 no to my awans i jeszcze jakis trzeci -
@Michal_ACM start jednak w środe dobrze konto sie zwolni
-
- Grupa 3 - w takiej grupie zagram:
- Tiger2014666 :flag_sa: - miejsce na świecie
- NeverBackDown 2oo9 :flag_ro: - miejsce na świecie
- Batyr Myadysoyunov :flag_tm: - miejsce na świecie
- alenezi676 :flag_kw: - miejsce na świecie
- huzur8080 :flag_tr: miejsce na świecie
- padema :flag_it: - miejsce na świecie
- Brunello Montalcino :flag_it: - miejsce na świecie
- gades atlantis :flag_ea: - miejsce na świecie
- Ktulo7 :flag_pt: - miejsce na świecie
- Theprincect :flag_it: - miejsce na świecie
- Damiś27 :flag_pl: - miejsce na świecie
- laudrup1111 :flag_ru: - miejsce na świecie
Dlaczego ja trafiam do grup śmierci ciągle
- Grupa 3 - w takiej grupie zagram:
-
Nie ma tu łatwych grup. Jak chcemy grać z ogórami to grajmy sobie gówniane ligi z botami. To są MŚ, więc damiś spinaj poślady i walcz bo nie jesteś w niczym gorszy od rywali z grupy!!
-
@Michal_ACM chyba nie widziałeś jaką grupę ma @Byku-Duma-Warmii i jeszcze kilka jest też łatwych. Ja zawsze trafiam do ciężkich grup
-
@Damiś27 No co ty pieprzysz za przeproszeniem?! Właśnie Byku ma mega rywali znanych z bitew! A miejscami rankingowymi ty się nie kieruj bo to żadna podpowiedź. Masz grupę jak każdy z nas.A jak będziesz miał takie podejście to w ogóle nie ma po co grać...
-
@Michal_ACM said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Damiś27 No co ty pieprzysz za przeproszeniem?! Właśnie Byku ma mega rywali znanych z bitew! A miejscami rankingowymi ty się nie kieruj bo to żadna podpowiedź. Masz grupę jak każdy z nas.A jak będziesz miał takie podejście to w ogóle nie ma po co grać...
Będzie to liga retro i są inne zasady niż w bitwach
-
@Michal_ACM a jaka?
-
@Damiś27 W MŚ mamy ligi specjalnie generowane na potrzeby właśnie tego turnieju. Masz tam składy typu "World Famous Guitarist", "World Hottest Actress" itp. W każdej rundzie MŚ składy się różnią, zależnie od tego jak sobie wymyśli organizator. Np. W jednej rundzie może być tak że mamy napastników i obrońców na poziomie 80+ a bramkarzy i pomocników 60+, w innej rundzie może być że trzy formacje dostaną 90+ a inna 60+, itp itd. Nie mniej w danej rundzie każdy z uczestników dostanie dokładnie taki sam skład jak rywale. Tak więc czasami przez to jak wybierze organizator jedna taktyka może być faworyzowana np 451 przy pomocnikach z wysokimi skillami a napastnikach z niskimi skillami. Już pare razy była taka sytuacja i wtedy mamy ligę remisów np
-
@Michal_ACM OK dziękuję to moje pierwsze/debiut ma MŚ więc będę zbierał doświadczenie, ale również mam zamiar powalczyć ile dam radę
-
@Michal_ACM zgadza się. Rankingi same nie grają. Niema co wymiekać
-
@stb411, @Przemek-Kaszti
Dzięki Panowie, nudzili mi się to pomyślałem, że wstawię sobie coś takiego.
Choć na ranking nie patrzę, bo wiem, że to żadnego znaczenia zazwyczaj nie ma, trzeba iść po swoje. Od początku turnieju będę walczy o to by na koniec znaleźć się w pierwszej trójce . -
@Damiś27 z @huzur8080 grałem kiedyś w USA, jest do ogrania
-
@ToomAnyWays Potwierdzam xD