Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Damiś27 No co ty pieprzysz za przeproszeniem?! Właśnie Byku ma mega rywali znanych z bitew! A miejscami rankingowymi ty się nie kieruj bo to żadna podpowiedź. Masz grupę jak każdy z nas.A jak będziesz miał takie podejście to w ogóle nie ma po co grać...
Będzie to liga retro i są inne zasady niż w bitwach
-
@Michal_ACM a jaka?
-
@Damiś27 W MŚ mamy ligi specjalnie generowane na potrzeby właśnie tego turnieju. Masz tam składy typu "World Famous Guitarist", "World Hottest Actress" itp. W każdej rundzie MŚ składy się różnią, zależnie od tego jak sobie wymyśli organizator. Np. W jednej rundzie może być tak że mamy napastników i obrońców na poziomie 80+ a bramkarzy i pomocników 60+, w innej rundzie może być że trzy formacje dostaną 90+ a inna 60+, itp itd. Nie mniej w danej rundzie każdy z uczestników dostanie dokładnie taki sam skład jak rywale. Tak więc czasami przez to jak wybierze organizator jedna taktyka może być faworyzowana np 451 przy pomocnikach z wysokimi skillami a napastnikach z niskimi skillami. Już pare razy była taka sytuacja i wtedy mamy ligę remisów np
-
@Michal_ACM OK dziękuję to moje pierwsze/debiut ma MŚ więc będę zbierał doświadczenie, ale również mam zamiar powalczyć ile dam radę
-
@Michal_ACM zgadza się. Rankingi same nie grają. Niema co wymiekać
-
@stb411, @Przemek-Kaszti
Dzięki Panowie, nudzili mi się to pomyślałem, że wstawię sobie coś takiego.
Choć na ranking nie patrzę, bo wiem, że to żadnego znaczenia zazwyczaj nie ma, trzeba iść po swoje. Od początku turnieju będę walczy o to by na koniec znaleźć się w pierwszej trójce . -
@Damiś27 z @huzur8080 grałem kiedyś w USA, jest do ogrania
-
@ToomAnyWays Potwierdzam xD
-
Ja kojarzę tylko Batyr Myadysoyunov i wiem że to dobry gracz.
@daroo933 @ToomAnyWays Ja go nie znam ( @huzur8080), ale cieszę się że tak mówicie zawsze jakaś rada o graczach w MŚ się przyda. Mam nadzieję że uznają mnie za słabego gracza to w tedy jest szansa zaskoczenia graczy. Ja powalczę nie zależnie w jakiej grupie bym zagrał to się nie poddam, w końcu to MŚ -
Panowie bez obaw jedziecie z nimi i tyle, niech oni sie martwią na co was stać a nie odwrotnie, więcej wiary w swoje taksy i do przodu,teraz nie czas na zastanawianie się czy wygram czy przegram,grać swoje i jazda !!!
Powodzenia dla wszystkich a szczegolnie dla ludzi z mojej grupy !!! -
Tutaj ilość uczestników z danego kraju, który na forum światowe wstawił @mrtgll33
OSM World Cup 2017 || Country Participations
:flag_it: Italy - 44
:flag_ro: Romania - 25
:flag_tr: Turkey - 24
:flag_es: Spain - 15
:flag_pt: Portugal - 12
:flag_pl: Poland - 11
:flag_ru: Russia - 10
:flag_ar: Argentina - 8
:flag_fr: France- 7
:flag_eg: Egypt - 6
:flag_ae: Algeria - 3
:flag_tm: Turkmenistan - 3
:flag_ua: Ukraine - 3
:flag_sa: Saudi Arabia - 2
:flag_kz: Kazakhistan - 2
:flag_hu: Hungary - 2 -
@Byku-Duma-Warmii Bardzo dobry wynik Polski! Jesteśmy widoczni. Włosi poza konkrecją z tą ilością, ale Rumunów i Turków za rok możemy dogonić. Stać nas na to spokojnie jak nasi menadżerowie wezmą się w większej ilości za kwalifikacje .
-
@Byku-Duma-Warmii dziwne że nie ma żadnego hokendra
-
@Przemek-Kaszti Oni mają swoje mistrzostwa świata w wersji holenderskiej - jkaby inny wymiar, równoległy do anszego.. To jest wersja international, gdzie nie wielu jest Holendrów. Jak widać nie ma tu tych najlepszych od nich . Nie ma mistrzostw świata dla obu światów OSM.
-
@Rusewicz Najpierw OSM - to była wersja tylko holenderska, potem dopiero zrobili ogólnoświatową. Holendrów mają tylu w grze, co ze wszystkich innych nacji w światowej. Chciałbyś mieć około 100 Holendrów np. w MŚ, a tylko 90-parę menadżerów z innych nacji? Dobrze, że to jest rozdzielone, inaczej wszystko byłoby zdominowane przez Holendrów, a tak stosunkowo nie wielu ich gra w wersji światowej .