Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM zgadza się. Rankingi same nie grają. Niema co wymiekać
-
@stb411, @Przemek-Kaszti
Dzięki Panowie, nudzili mi się to pomyślałem, że wstawię sobie coś takiego.
Choć na ranking nie patrzę, bo wiem, że to żadnego znaczenia zazwyczaj nie ma, trzeba iść po swoje. Od początku turnieju będę walczy o to by na koniec znaleźć się w pierwszej trójce . -
@Damiś27 z @huzur8080 grałem kiedyś w USA, jest do ogrania
-
@ToomAnyWays Potwierdzam xD
-
Ja kojarzę tylko Batyr Myadysoyunov i wiem że to dobry gracz.
@daroo933 @ToomAnyWays Ja go nie znam ( @huzur8080), ale cieszę się że tak mówicie zawsze jakaś rada o graczach w MŚ się przyda. Mam nadzieję że uznają mnie za słabego gracza to w tedy jest szansa zaskoczenia graczy. Ja powalczę nie zależnie w jakiej grupie bym zagrał to się nie poddam, w końcu to MŚ -
Panowie bez obaw jedziecie z nimi i tyle, niech oni sie martwią na co was stać a nie odwrotnie, więcej wiary w swoje taksy i do przodu,teraz nie czas na zastanawianie się czy wygram czy przegram,grać swoje i jazda !!!
Powodzenia dla wszystkich a szczegolnie dla ludzi z mojej grupy !!! -
Tutaj ilość uczestników z danego kraju, który na forum światowe wstawił @mrtgll33
OSM World Cup 2017 || Country Participations
:flag_it: Italy - 44
:flag_ro: Romania - 25
:flag_tr: Turkey - 24
:flag_es: Spain - 15
:flag_pt: Portugal - 12
:flag_pl: Poland - 11
:flag_ru: Russia - 10
:flag_ar: Argentina - 8
:flag_fr: France- 7
:flag_eg: Egypt - 6
:flag_ae: Algeria - 3
:flag_tm: Turkmenistan - 3
:flag_ua: Ukraine - 3
:flag_sa: Saudi Arabia - 2
:flag_kz: Kazakhistan - 2
:flag_hu: Hungary - 2 -
@Byku-Duma-Warmii Bardzo dobry wynik Polski! Jesteśmy widoczni. Włosi poza konkrecją z tą ilością, ale Rumunów i Turków za rok możemy dogonić. Stać nas na to spokojnie jak nasi menadżerowie wezmą się w większej ilości za kwalifikacje .
-
@Byku-Duma-Warmii dziwne że nie ma żadnego hokendra
-
@Przemek-Kaszti Oni mają swoje mistrzostwa świata w wersji holenderskiej - jkaby inny wymiar, równoległy do anszego.. To jest wersja international, gdzie nie wielu jest Holendrów. Jak widać nie ma tu tych najlepszych od nich . Nie ma mistrzostw świata dla obu światów OSM.
-
@Rusewicz Najpierw OSM - to była wersja tylko holenderska, potem dopiero zrobili ogólnoświatową. Holendrów mają tylu w grze, co ze wszystkich innych nacji w światowej. Chciałbyś mieć około 100 Holendrów np. w MŚ, a tylko 90-parę menadżerów z innych nacji? Dobrze, że to jest rozdzielone, inaczej wszystko byłoby zdominowane przez Holendrów, a tak stosunkowo nie wielu ich gra w wersji światowej .
-
@Rusewicz Coś innego. Holandia i Reszta Świata to jakby dwie różne gry o tych samych zasadach. Oni mają swoje rankingi, turnieje indywidualne i dla grup, a my swoje. OSM stało się tak popularne i chodliwe w Holandii, że postanowiono wypuścić jakby, - że tak określę, - "wersję zewnętrzną" na Resztę Świata . Nie wiem, czy kiedyś te dwie wersje połączą czy nie.
-
@Byku-Duma-Warmii chyba coś nie tak z tymi liczbami, Polaków naliczyłem jakby trochę mniej
-
Na pewno pomylił flagi
- Poland - 11
Polska - :flag_pl: - Flagi z którymi mógł pomylić to:
Indonezja - :flag_id: - najprędzej z Indonezji pomylił flagi
Monako - :flag_mc:
Raczej nie:
Singapur - :flag_sg:
Chile - :flag_cl:
Czechy - :flag_cz:
- Poland - 11
-
Zróbcie screena składów, jestem ciekawy
-
@klosek
Możliwe, ja tylko wrzuciłem to co było na światowym forum nawet nie zwróciłem uwagi na to ilu nas jest, ale to masz rację, że jest nas trochę mniej. -
@Łukasz-Kowalski
Składy z Polakami w grupach masz na poprzedniej stronie :slight_smile:.