LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@mihau1878
Real zdecydowanie lepszy w meczu, choć pozostaje niedosyt, bo gdyby Rashford wykorzystał sytuację sam na sam w końcówce połowy, to kto wie jak by to się skończyło, ale sam mecz nie był taki zły w wykonaniu United. Na ten moment Real jeszcze po za zasięgiem United, mam nadzieję, że w trakcie sezonu to się zmieni :slight_smile:. -
-
-
-
-
-
-
Masakra nasze zespoły w europie nie istnieją. W rewanżu z taką grą to Legia nie ma czego szukać:(
-
@stefan-joptwojmać said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
Masakra nasze zespoły w europie nie istnieją. W rewanżu z taką grą to Legia nie ma czego szukać:(
Tak to właśnie wygląda ,niestety ...
-
@stefan-joptwojmać
Widziałem fajne wyznanie na Facebooku, gdzieś pewien mężczyzna postanowił pić z kolegami kieliszki wódki po każdej słabej akcji Legii Warszawa, rezultat był błyskawiczny, bo już w minucie byli wszyscy nawaleni. Niestety, tak można opisać grę naszych drużyn w europejskich pucharach, bo bez żadnych znieczulaczy nie da się na nią patrzeć -
@pimus1910
Z tego co wiem, to Jakuba Czerwińskiego nie było w kadrze, gdyż jakiś czas temu doznał kontuzji kolana. Widzę, że się dobrze znieczulasz oglądając mecze Polskich:flag_pl: zespołów w europejskich pucharach . -
@byku-duma-warmii
Faktycznie Strzelałem W takim razie to był Dąbrowski-jeden lepszy od drugiego,nie rozróżniam ich oglądałem na szczęście tylko 20-30 minut tego "meczu"