LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@krystian16061994 w końcu któryś klub walczy
-
Pięknie musiało się oglądać ten mecz, oby więcej takich z udziałem polskich drużyn.
-
To co Jaga wczoraj zrobiła, po prostu szok i niedowierzanie, daleko mi do każdego z naszych klubów grających w europejskich pucharach, ale Jagiellonia mając najtrudniejsze go rywala udowodniła że można walczyć do końca, i wcale nie trzeba pseudo gwiazdek z Brazylii czy Serbii, wystarczy Czech i kilku młodych Polaków, brawo Jaga!!! Niech się Legia i Górnik wstydzą, a już szczególnie ci drudzy bo grając z rywalem z podobnej poziomem ligi dostali becki 1:4
-
-
@łukasz-wierzbowski
Górnik ma młody zespół i jeszcze ich czas przyjdzie, na razie uczą się gry na europejskim poziomie. Za to Legia zawiodła na całej lini. -
Mamy 3 szanse na ligę grupową LE. Może coś z tego wyjdzie .
-
@dovco_handf
Mam nadzieję, bo kolejny sezon bez polskich drużyn w Europie to kolejny sezon w plecy w porównaniu z innymi europejskimi drużynami. -
To jest istny koszmar, gorzej niż wstyd i żenada naprawdę od przyszłego roku Polskie kluby powinni wycofać z wszelakich rozgrywek europejskich, jedyny zespół w który JESZCZE wierzę to Jaga, reszta to niech lepiej już sobie odpuści
-
-
@pawelzylicz
No nic czyli kolejny rok mamy już po pucharach. -
@byku-duma-warmii Cudu(ów) nam trzeba chyba, żeby widzieć polski klub w następnej rundzie
-
@dovco_handf wczorajsze mecze to rewelacja a Legia to już Mistrzostwo Świata
-
@stb411
Niestety ciężko się niezgodzić -
Szanse na awans wg mojej subiektywnej oceny:
Legia - 40%
Jaga - 30%
Lech - 0% -
@byku-duma-warmii wiadomo że drużyny belgijskie to będą wymagający rywale i potrafią dobrze grać w piłkę ale to co zaprezentowała Legia to już woła o pomstę do nieba jak tak grają "najlepsze" nasze drużyny to lepiej zlikwidować naszą ligę polska i nie robić sobie obciachu w Europie a nawet na całym świecie za co oni biorą pieniądze?
-
@stb411
To jest jakieś wyjście -
@stefan-joptwojmać zgadzam się, Lech słabo, Jaga na ambicji może zrobić niespodziankę a Legia ... awansuje ale i tak się wczoraj skompromitowali
-
-
@pawelzylicz Pierwszy mecz o stawkę Królewskich i już widać brak CR 7 .