LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@maloba No tak boska ręka Ramosa załatwiła mecz .
-
@dovco_handf Jakis Egipcjanim zlozyl wniosek o miliard odszkodowania dla Salaha od Ramosa
-
@maloba Jak na finał LM to poziom meczu nie zachwycał, takie zachowania zawodników w stosunku do siebie to szkoda gadać to nie ma nic wspólnego z fair play, po pierwszej połowie skończyłem oglądać. Gdzieś to piękno piłki nożnej się zagubiło, teraz tylko kasa i po trupach. Mam nadzieję że MŚ będą normalne i będzie można obejrzeć mecze do których można będzie przyjemnością powracać.
-
@maloba Miliarda nie dostanie, ale ze sto baniek pewnie tak .
-
@dovco_handf kopa w dupe co najwyzej
-
@maloba
Jak zawsze odpowiedź na poziomie -
@byku-duma-warmii nie , napisze ze tak tak powinien miliard dostac ogarnij sie
-
@maloba
Tego nie powiedziałem, ale akurat Twoja odpowiedź mnie nie zdziwiła, o tak powiem. -
@byku-duma-warmii prosta i dosadna . nie bede ubieral w ladne slowka to nie forum dla dzieci !
-
@maloba
Forum jest dla wszystkich przypominam, a takie odpowiedź poprostu świadczą o Twoje kulturze albo jej braku -
@byku-duma-warmii said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@maloba
Forum jest dla wszystkich przypominam, a takie odpowiedź poprostu świadczą o Twoje kulturze albo jej brakuPrzecież ten @maloba nie ma żadnej kultury , po każdej jego wypowiedzi widać że mu słoma i cebula z butów wystaje .
-
@byku-duma-warmii No sorry nie wiedzialem ze taki wpis moze kogos urazic . A w zasadzie tylko Ciebie i meduze
-
@maloba
Widzę, że nie ma sensu z Tobą rozmawiać. -
@mihau1878 No to się Legia nie popisała...
-
@marcin657827 po prosto zagrała na swoim poziomie jak i reszta naszych eksportowych drużyn :):)
-
Wygraliśmy 1:0 po bardzo trudnym meczu w ciężkich warunkach po ulewie. Bramka po błędzie rywala, wybijał piłkę i trafił nią w drugą nogę przez co nasz nowy napastnik Mateusz Machaj wyszedł sam na sam i strzelił jak się później okazało zwycięskiego gola.
Lech rzutem na taśmę remisuje w wyjazdowym spotkaniu 1:1..
Górnik Zabrze przegrywa u siebie 1:0, ale jeszcze walczy pozostało mu lekko ponad 10min
-
@stefan-joptwojmać
Wychodzi na to, że Jaga mając najtrudniejszego rywala osiągnęła najlepszy wynik. -
Ależ Jaga ciśnie brawo