İş Kulübü Bugu
-
İş kulübüne girdiğimizde sizin de bildiğiniz gibi 3 farklı kişi var. Ben soldaki adamdan, mobil strike oyunu için hq mı 6 seviyeye çıkarırsam yaklaşık 206 boss coins verecek olan reklamdan yana seçimimi yaptım. Oyunu indirdim 6.seviyeye kadar geldim - hayır tabii ki de 6.seviyeye ulaştıktan 10 dakika sonra hesabıma boss coinslerin aktarılmasını beklemedim - Ancak belli bir zaman geçtikten sonra tekrar üstüne tıkladım ama üstüne tıklayınca hiç bir şey olmuyordu. Evet kendimi Bulgaristandan bir kadın tarafından aranan ve arandığı kadına banka hesabından para yolladıktan sonra onunla bir daha iletişim kuramayan saf Türk erkeği gibi hissettim. Hani üstüne tıklayıp, destek kısmından boss coinsin tahmini bekleme süresini de göremiyorum ki. O kadar zaman bekleyeyim de sonra size mesaj atayım. Velhasıl 206 boss coinsim hala gelmedi ve destek kısmından reklamcıyı da uyaramadığım için elim kolum bağlı bir şekilde kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
aga bu reklamlardan felan coins beklemek şans işi tamamen
-
@hustundel Supersonic olması lazım ancak dediğim gibi, iş adamının üstüne tıklayamadığım için göremiyorum. Aklımda kalan bu.
-
@hustundel Hala üstüne tıklayamıyorum ancak denemek için oyuna girdiğimde boss coinslerimin hesabıma aktarılmış olduğunu gördüm. İlginiz için teşekkür ederim.