Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@koyucu6704 çok şükür diyelim maçları bekliyoruz
-
@koyucu6704 eyvallah hocam siz nasılsınız
-
@mrtgll33 abi bizim lig de tam adı gibi kardeşlik ligi oldu hep beraberlik
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Çıkışa devam ediyoruz.Sıralama devamlı değişiyor 1 maç önce 9. ve 7 olan takımlar şimdi ilk 3 te
-
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
-
@Bilocan-Bingul en güzeli
-
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
Ellend Road stadındaki maçı dört gözle bekliyoruz. İntikam yemeğini sıcak yemek isteyen arkadaşlarımız var
Taraftarların bu tür marşlar söyleyerek takımı coşturması hoşumuza gidiyor. Liderle aramızdaki fark 7 olduğunda bile şanlı leeds taraftarı takımın yanında durdu. Ama bazı maçlarda eski teknik direktör Don Revie lehine tezahürat dönüyor. Beni henüz kabullenemediler. Enteresan.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
Üçüncülük mücadelesi çetin olacağa benziyor.
-
@Kaiser-Brian-Clough inter haric ilk 4teki takimlar Barnabeu havasini solumadi henuz parola mutlak 3 puan. Santos biraz fazla fark atmis ama illa ki puan kayiplari olur. 15. Haftada inanilmaz bir hal alacagini dusunuyorum tablonun. Tipki sizin su anki durum gibi.
-
Günaydın arkadaşlar
-
Hayırlı günler herkese
-
@sistematikci eyvallah kardeşim dün uyuyakalmışım kusura bakma
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci eyvallah kardeşim dün uyuyakalmışım kusura bakma
@F-S-M-0-13 Önemli değil kardeşim anladım zaten, sıkıntı yok
-
@sistematikci adamsın
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah bilmukabele sen de adamsın
-
@sistematikci finalde olacakmisin Yusuf
-
@F.S.M.0.13 Nasipse olacağız ama Arda söyleyeyim şimdiden şampiyonluk kupasını yeğenim futbolakko alır