Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@sistematikci valla ben hak edenden yanayım biliyorsun taraf tutmam
-
@F.S.M.0.13 Valla ben tarafım bu oyunda organizatör sensin sponsor da Halil orasını siz düşünmüşsünüzdür artık
-
@sistematikci yani illa coinsimizi alacaksın yani
-
@F.S.M.0.13 Ben bu oyunu zevk için oynuyorum, zaten bende coins bol olur da bu turnuvayı kazanırsam sıralamada bir sonraki arkadaşa bağışlamayı düşünüyorum. Keşke böyle turnuvalar hep olsa da bu şekilde beraber mücadele etsek çok güzel olur ki hem foruma renk geliyor hem de oyun güzelleşiyor
-
@sistematikci böyle bir cevap vereceğini biliyordum kardeşim helal olsun senin gibi menajerler olduğu sürece emin ol formumuzun kalitesi hiçbir zaman düşmez :clap_tone1:
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah kardeşim sizin gibi değerli insanlar da olduğu sürece Ülkemizde gerek foruma gerekse de oyuna olan ilgi her zaman yüksek kalacaktır.
Zaten bu oyun birlikte oynadıkça güzel ki hem beraberinde muhabbet ederek siz gibi değerli insanları tanımamızı hem de oyunun bir anlam kazanmasını sağlayarak birlikte eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyor. -
@sistematikci eyvallah kardeşim bilmukabele
-
@Bayram-Karakuş Aynen öyle ilk 7 yi atmamın sebebi bu 7 kişi arasından 3 kişinin finale çıkacağını düşünmem ama hiç belli olmaz tabi.
-
@koyucu6704 teşekkür ederim abi turnuva zorlu ama pes etmek olmaz pes etmeyen kazanır herzaman.
-
@CnytAkn valla muthis bir lig. O ligde o cekismenin icinde olmak isterdim. Finale cikamasam da uzulmezdim. Bence cikamayacak arkadaslar da uzulmesin. Cok ince detaylar belirleyecek muhtemelen ilk 3u.
-
Hesabını sildi hocam istifa etmemiş.