Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Sir-Umut-Birdal sanada
-
Günaydın şampiyon menajerler
-
Bizim lig çok çekişmeli devam ediyor inşallah gruptan çıkarım final liginin daha da zevkli olacağını düşünüyorum
-
Benim takımı tahrik eden bir Alman takımı var ligde. İki kritik maçta da yenilmediler. Ghost beklendiği gibi transfer durumunu anladıktan sonra inanılmaz bir Çıkışa geçti. Hayırlısı diyorum. Leeds United olarak şampiyonluk marşı söylerken şu an Almanların nazarının değmesi sonucu zirveden uzaklaştık. Ayıp ayıp. Antrenmanı bile gizlemedim. Sarı saçlı ve mavi gözlü Alman arkadaşlar öyle bir nazar değdirki takım tepetaklak oldu ve 4 maç kazanamadık. Son iki üç maçtır takım üstün oynuyor. Ancak fikstür zorlu. Finale çıkacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum bizim iddiamız kalmadı.
PS: Bu entryde yoğun ironi ve Mourinho-Clough taktikleri vardır.
-
@RvP1228 aksamki macimizda basarilar diliyorum. İyi olan kazansin
-
@Kaiser-Brian-Clough
Almanlar her zamanki gibi sonuna kadar disiplinli.Fazla söze gerek yok finale çıkanları tebrik ederiz.Ama iddiam kalmadı diyip gizliden final biletini almaya calışanlarda var aramızda -
@F.S.M.0.13
Şimdiden kazandığım çok şey oldu başarı gelmesede üzülmem abi. -
Öncelikle D grubunda mücadele eden arkadaşlarımıza final yolunda başarılar diler, gruptan çıkacak arkadaşlarımızıda şimdiden tebrik ederim..Güzel bir lig oldu..İNŞAALLAH şampiyonun adı bu gruptan çıkar..
Turnuvada mücadele eden bütün gruplardaki arkadaşlara da başarılar dilerim..Kolay gelsin
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough
Almanlar her zamanki gibi sonuna kadar disiplinli.Fazla söze gerek yok finale çıkanları tebrik ederiz.Ama iddiam kalmadı diyip gizliden final biletini almaya calışanlarda var aramızdaBu Nazilerle baş edilmez. Cüneyt için Almanlara "Kavgam" ı okutmuş diyorlar.
-
Uzun suredir basın toplantısına katılamayan Sametozdm tatilde olduğunu ve bu yüzden ne oyuna nede basına gereken vakti ayıramadıgını ifade ederken düşünceli gözüküyordu. Bir basın mensubu arkadaşın sorusu üzerine bir önceki basın toplantısında liderliğe oynarken simdi gruptan çıkma mücadelesi verdiğini söyleyen genç teknik adam santos deplasmanında basa bas giden maçı şanssız bir şekilde 1-0kaybettigine dikkat çekerken deplasmanda 3-1 kazandığı Real Madrid maçınin rövanşında oyuncularının gereken dikkati gostermedigini ve içerde 2-0maglup olduğunu dile getirdi. Lakin genç teknik adam bugün sezonun maçına celtic karşısına çıktığını vurguladı bugünkü maçın sezonun sonucu olarak gördüğünü söyleyen Sametozdm umarım gruptan çıkan taraf biz oluruz olmazsa rakiplerimizi tebrik etmeyi biliriz diye ekledi..
-
@Kaiser-Brian-Clough Ne anlam çıkaralım buradan
-
- Haftanın Sonuçları Ve Ardından Oluşan Puan Durumu ..
-
OSM Dostluk TR / Grup D
Burdan final şansım kalmadı deyip,final biletini kovalayan @Kaiser-Brian-Clough 'e de selam olsun tam moruinho söylemiydi gerçekten. -
E Grubu Guncel Durum
-
@Sir-Umut-Birdal iyi çıkış yakalamışsın tebrikler.
-
Ya abi sinirden kafayı yicem sezonun en kritik maçında nasıl uyuya kaldım ben
-
@CnytAkn tesekkurler