Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@f-s-m-0-13 diğer slotlardaki devam eden liglerde 5000+ üzeri puan vardı. Onlara kıyamadım  @sir-umut-birdal  ana hesaba kıyamam ben yinede ana hesaba kıyamam ben yinede
 Sıralamam kaç bakmayali baya oldu 
- 
@sir-umut-birdal  ana hesaba kıyamam ben yinede ana hesaba kıyamam ben yinede
 Sıralamam kaç bakmayali baya oldu @f-s-m-0-13 40mış  Romanya bayrağı ne alaka sende abi? Romanya bayrağı ne alaka sende abi?
- 
@f-s-m-0-13 40mış  Romanya bayrağı ne alaka sende abi? Romanya bayrağı ne alaka sende abi?@sir-umut-birdal enisteleriyim misafirliğe gittim  
- 
@sir-umut-birdal enisteleriyim misafirliğe gittim  @f-s-m-0-13 Romanya'dayken mi kayıt oldun oyuna  
- 
@f-s-m-0-13 Romanya'dayken mi kayıt oldun oyuna  @sir-umut-birdal yoo ülke değiştirme yapıyorsun ya  
- 
@sir-umut-birdal yoo ülke değiştirme yapıyorsun ya  @f-s-m-0-13 VPN ile yani  
- 
@sir-umut-birdal yok normal profil ayarlarindan 
- 
@sir-umut-birdal yok normal profil ayarlarindan @f-s-m-0-13 bilmiyordum onu ya. Üye olurken mi çıkıyor o seçenek yoksa şu anda değiştirebiliyor muyuz hala? 
- 
@f-s-m-0-13 bilmiyordum onu ya. Üye olurken mi çıkıyor o seçenek yoksa şu anda değiştirebiliyor muyuz hala? @sir-umut-birdal İstediğin zaman buradan değiştirebiliyorsun.  
- 
@f-s-m-0-13 bilmiyordum onu ya. Üye olurken mi çıkıyor o seçenek yoksa şu anda değiştirebiliyor muyuz hala? @sir-umut-birdal şuan da değişebiliyor 
 Oyundan profiline gir resmin alt tarafında düzenle der oradan gir ayarlarda yazar ülke
- 
@sir-umut-birdal İstediğin zaman buradan değiştirebiliyorsun.  @dogukan-bor said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @sir-umut-birdal İstediğin zaman buradan değiştirebiliyorsun.  Adam tak diye cevabı verir ağa  
- 
Gördüm şimdi  Sağolun @Dogukan-Bor @F-S-M-0-13 Sağolun @Dogukan-Bor @F-S-M-0-13 
- 
B Grubunda son hafta gerçekten efsane olmuş   
- 
B Grubunda son hafta gerçekten efsane olmuş   @sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: B Grubunda son hafta gerçekten efsane olmuş   Aynen şampiyonlar ligi havasında olmuş resmen :clap_tone1: 
- 
B Grubunda son hafta gerçekten efsane olmuş   @sistematikci Turnuva dediğin böyle çekişmeli olucak işte. :slight_smile: Tebrikler finale çıkanlara. 
- 
@sistematikci Turnuva dediğin böyle çekişmeli olucak işte. :slight_smile: Tebrikler finale çıkanlara. @dogukan-bor aynen öyle kardeşim, finalin nasıl geçeceğinin en büyük göstergesidir bu  
- 
@sistematikci Turnuva dediğin böyle çekişmeli olucak işte. :slight_smile: Tebrikler finale çıkanlara. @dogukan-bor sıra sende kardeşim  
- 
@dogukan-bor aynen öyle kardeşim, finalin nasıl geçeceğinin en büyük göstergesidir bu  @sistematikci aynen kardeşim baya çekişmeli olacak gibi  
- 
@dogukan-bor aynen öyle kardeşim, finalin nasıl geçeceğinin en büyük göstergesidir bu  @sistematikci Umarım final bundan da çekişmeli geçer abi. :slight_smile: @F-S-M-0-13 Ne konuda abi? :slight_smile: 
- 
@sistematikci Umarım final bundan da çekişmeli geçer abi. :slight_smile: @F-S-M-0-13 Ne konuda abi? :slight_smile: @dogukan-bor turnuvalarda boy göstermek olarak