Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
- 
@Kaiser-Brian-Clough bu maç 4-3-3 dışına çıkacakmısın ?  @TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @Kaiser-Brian-Clough bu maç 4-3-3 dışına çıkacakmısın ?  Artık gereksiz puan kaybına mahal vermiycem. Oyuncular rahatsız oldu  
- 
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]: @Kaiser-Brian-Clough bu maç 4-3-3 dışına çıkacakmısın ?  Artık gereksiz puan kaybına mahal vermiycem. Oyuncular rahatsız oldu  @Kaiser-Brian-Clough  senle maçımız diğer hafta 4-3-3 oynayalım ikimizde senle maçımız diğer hafta 4-3-3 oynayalım ikimizde 
- 
bu hafta george best önderliğindeki manu maçına çıkıyoruz  
- 
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler dilerim @F.S.M.0.13 Buraya ne ara 600 mesaj atıldı  
- 
@F.S.M.0.13 Buraya ne ara 600 mesaj atıldı  
- 
@F.S.M.0.13 Buraya ne ara 600 mesaj atıldı  @SEXAFONN uyanda balığa gidelim sayın moderatörüm  
- 
@SEXAFONN uyanda balığa gidelim sayın moderatörüm  @F.S.M.0.13 BAlık niye seninle daha iyi yerlere gidelim abi  
- 
Aga taktik denemiyicem artık bam bam bam sıkıldım  
- 
Bugün Bayern münich -Real Madrid kader maçı var iki takımında oyuncuları çok yorgun yedeklere şans vericez yine yedeklerin kapışması olucak:head_bandage: @CnytAkn yedeklere sans verdiğimde 3-0 yenilmiştim  
- 
@CnytAkn benim oyuncular mükemmel şuan  
- 
@sametozdm 6 şutta 3 gol atmışsın  Tebrikler Tebrikler 
- 
Group A    
- 
George bestin yedek soyunduğu maçta(neden öyle oldu acaba  ) unitedi 2-0 yendik maçtan sonra ingiltereden zor kaçtık ) unitedi 2-0 yendik maçtan sonra ingiltereden zor kaçtık 
- 
Ben yine berabere kaldım  @sametozdm ile olan maçta sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Hal böyle olunca da risk almıyorum. Bu sefer de maç beraberlikte kilitleniyor. İkisinin arasını bir türlü ayarlayamadım. O ince noktayı keşfettiğimde galibiyetlerin peş peşe geleceğinden eminim. Yarın, ligde başarılı sonuçlar alan @RvP1228 e karşı deplasmanda mücadele edeceğim. Kendisine buradan başarı dileklerimi iletiyorum. İyi olan kazansın @sametozdm ile olan maçta sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Hal böyle olunca da risk almıyorum. Bu sefer de maç beraberlikte kilitleniyor. İkisinin arasını bir türlü ayarlayamadım. O ince noktayı keşfettiğimde galibiyetlerin peş peşe geleceğinden eminim. Yarın, ligde başarılı sonuçlar alan @RvP1228 e karşı deplasmanda mücadele edeceğim. Kendisine buradan başarı dileklerimi iletiyorum. İyi olan kazansın 
- 
Ben yine berabere kaldım  @sametozdm ile olan maçta sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Hal böyle olunca da risk almıyorum. Bu sefer de maç beraberlikte kilitleniyor. İkisinin arasını bir türlü ayarlayamadım. O ince noktayı keşfettiğimde galibiyetlerin peş peşe geleceğinden eminim. Yarın, ligde başarılı sonuçlar alan @RvP1228 e karşı deplasmanda mücadele edeceğim. Kendisine buradan başarı dileklerimi iletiyorum. İyi olan kazansın @sametozdm ile olan maçta sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Hal böyle olunca da risk almıyorum. Bu sefer de maç beraberlikte kilitleniyor. İkisinin arasını bir türlü ayarlayamadım. O ince noktayı keşfettiğimde galibiyetlerin peş peşe geleceğinden eminim. Yarın, ligde başarılı sonuçlar alan @RvP1228 e karşı deplasmanda mücadele edeceğim. Kendisine buradan başarı dileklerimi iletiyorum. İyi olan kazansın @Sir-Umut-Birdal kardeşim bence yoğurdu direk yemeden yut