Pytanie o wiek w grze OSM.
-
Mam kolejne pytanie i na wstępie chciałbym przeprosić że wszystkie nie zadaje w jednym temacie ale to tak z czasem przychodzi Jeżeli będę grał 2 sezon tym samym klubem (o ile się da) to czy zawodnicy się postarzeją ? Jest to dla mnie istotne przy kupowaniu zawodników na liście transferowej. Jeżeli się nie starzeją to dlaczego im starszy tym tańszy zawodnik jest ?
-
Serio jeżeli skończy się sezon po 34 kolejkach to zaczynam grę od nowa tak jakbym pierwszy raz zagrał ? To moim zdaniem sensu nie ma rozbudowywać stadionu A będzie mi przynajmniej lepszych graczy dobierało z kolejnymi sezonami ? Bo aktualnie gram z takimi co tylko raz się zalogowali na konto i sobie grę odpuścili.
-
@maloba said in Pytanie o wiek w grze OSM.:
@Sztygson kazdy sezon rozpoczynasz od zera . im starszy tanszy szybciej sie meczy i jest podatniejszy na kontuzje .
Dokładnie
@Sztygson Z upływem kolejnych sezonów będziesz miał coraz lepszych rywali -
- Grasz jeden sezon klubem. Możesz w kolejnym sezonie zagrać tym samym zespołem, ale będziesz miał znowu tych samych zawodników jak na początku. (Chyba że będzie aktualizacja ligi)
- Zawodnicy mają tyle lat ile aktualnie mają w życiu realnym.
- Zawodnik starszy jest mniej warty niż zawodnik młodszy:
- ma mniejsze możliwości rozwoju/treningu
- oddanie realizmu w grze
- Starszych zawodników jest więcej na odpowiednim poziomie niż młodszych na takim samie poziomie.
- przykład: napastników 90+ jest więcej starszych niż 90+ młodszych.
-
Wszystko zaczyna się od nowa, a jeśli chcesz grać z lepszymi menedżerami to po prostu dołącz do ligi jednego z bardziej doświadczonych graczy w grze, którzy na przykład reklamują swoje ligi w odpowiednim temacie.
-
Wyjaśnione, więc zamykamy temacik .