IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@stefan-joptwojmać Ale zacięta jatka!
-
@stefan-joptwojmać ciekawe za co tą karę mają
-
Dzięki za bitwę chłopaki no i za powołanie. Podsumowując idealnie nie było bo bitwa bardzo ciężka chyba dla każdego z nas. Szczególnie początek sezonu mój był słabiutki.. same wyjazdy z rywalami do tego progres słaby... na szczęście druga część sezonu poszła dużo lepiej. Jedynie gdzie dałem dupy to wczorajszy dzień.. przyznaję.. kolejne powołanie (chyba 3 nie pamietam) i jak mnie pamięć nie myli była to dla mnie najtrudniejsza bitwa w Reprezentacji. Liczę że tym występem nie zostanę oddelegowany na trenerską emeryturę
-
Jestem na siebie zły. Wygraliśmy, ale mogliśmy zagrać lepiej. Myślę że ja mogłem osiągnąć cel. Jedno zgrupowanie mogłem zostawić na Cel 7. Bo mimo że on wziął zgrupowanie i miał lepszy skład to ja dominowałem. Jak bym tamto wygrał, byśmy dawno wygrali. Niestety cel przegrałem :goal: to boli. Jednak liczy się wygrana
-
-
Gratuluję Panowie WYGRANEJ !!! !!! !!!
-
@huzar-shakir ja zawsze mam problem z progresem ale skład miałem wypasiony ( bardzo wyrównany) u niektórych np br poziom 112 robił duża różnice w progresie. Ale co tam ważne że daliśmy radę bo już prawie nas mieli .
-
Brawo Panowie... najważniejsze zwycięstwo, czułem jednak że może być ciężko.
Małe przetasowanie i jedziemy drugą bitwę.
@sniki26 Marcina przy wolnej chwili poprosimy o krótkie podsumowanie
-
@sniki26 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
masakra jakie nerwy ale jest wygrana !!!
Wygrana różnicą 47 punktów? A jakie to ma znaczenie? Są 3 punkty i pierwszy krok z trzech do awansu z grupy zrobiony. Brawo panowie! Cała piątka brawo - bitwa to grana drużynowa, jeden zawali na maxa i wszyscy płaczą. Wy zagraliście świetnie, wszyscy, bo zwycięzców się nie sądzi - jak to mówią .
@sniki26 @jepsztel @mihau1878 @Damiś27 @damśli7
Jesteśmy z was dumni, a właśnie takie zacięte bitwy ze szczęśliwy zakończeniem pamięta się długo .
-
Congratulations :clap_tone1:
@sniki26 @jepsztel @mihau1878 @Damiś27 @damśli7