IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@dovco_handf said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@jepsztel W sumie... nic nie zrobiłeś...
Haha...sorry,nie mogłem się nie usmiac.to było zabawne
-
Poszło jak poszło ważne że gostek odpalił obóz bo mógł wyczekać i nie odpalać, jutro mega ważna kolejka,po ostatnich 2 remisach u siebie gdzie juz mogliśmy świętować ,musimy walczyć do końca ,remisy sa w zasięgu oni juz bez obozów ,a może jakaś wygrana !!! Kluczowe mecze ma jepsztel,mihau,damiś !!!
-
@sniki26 No to wszystko jasne jak słońce, co trzeba zrobić :clap_tone1:
-
apropo naszych rywali:
Nie wiem jak z obozami, ale zapewne wygra Libia, bo gra 5 meczy u siebie, chociaż..
-
@stefan-joptwojmać Ale zacięta jatka!
-
@stefan-joptwojmać ciekawe za co tą karę mają
-
Dzięki za bitwę chłopaki no i za powołanie. Podsumowując idealnie nie było bo bitwa bardzo ciężka chyba dla każdego z nas. Szczególnie początek sezonu mój był słabiutki.. same wyjazdy z rywalami do tego progres słaby... na szczęście druga część sezonu poszła dużo lepiej. Jedynie gdzie dałem dupy to wczorajszy dzień.. przyznaję.. kolejne powołanie (chyba 3 nie pamietam) i jak mnie pamięć nie myli była to dla mnie najtrudniejsza bitwa w Reprezentacji. Liczę że tym występem nie zostanę oddelegowany na trenerską emeryturę
-
Jestem na siebie zły. Wygraliśmy, ale mogliśmy zagrać lepiej. Myślę że ja mogłem osiągnąć cel. Jedno zgrupowanie mogłem zostawić na Cel 7. Bo mimo że on wziął zgrupowanie i miał lepszy skład to ja dominowałem. Jak bym tamto wygrał, byśmy dawno wygrali. Niestety cel przegrałem :goal: to boli. Jednak liczy się wygrana
-
-
Gratuluję Panowie WYGRANEJ !!! !!! !!!
-
@huzar-shakir ja zawsze mam problem z progresem ale skład miałem wypasiony ( bardzo wyrównany) u niektórych np br poziom 112 robił duża różnice w progresie. Ale co tam ważne że daliśmy radę bo już prawie nas mieli .