IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
jak transferami
-
Zakaz transferów między ludźmi tylko transfery z CPU nawet z kolegą z grupy nie można robić transferów. za każdy taki transfer 50 pkt kary
Dozwolone 4 obozy oraz 6 tajnych. za każdy dodatkowy obóz kara 500 pkt.
wybór złej drużyny kara 250 pkt.
Towarzyskie tylko z kolegami z grupy każdy spar z przeciwnikiem 100 pkt kary.transfery standardowo sprzedaz od razu kupno po północy
-
@stefan-joptwojmać lecimy z nimi xd
-
Kadra Libi :flag_ly:
@سفيان العزي - Scorpions
@awiti7 :regional_indicator_p::regional_indicator_m: - Grupa: النسر
@alrajhi-75 - Men Of Honour
@سند محمد ابوغرارة - Grupa: النسر
@hashim-mohamed-club :regional_indicator_c: - Black wolfKadra Polski :flag_pl:
@AC-Bubol - Spartacus Legends
@daroo933 - Polish Warriors
@Wojtyn84 - Spartacus Legends
@Marcin6578 - ALEJA GWIAZD
@Stefan-Joptwojmać :regional_indicator_c: - Spartacus LegendsLiga została założona
Link do ligi/bitwy: http://pl.onlinesoccermanager.com/League/Standings/48141512Powodzenia :flag_pl:
-
Polska!
-
Z transferami jest jakoś dziwnie, jakoś to idzie tak po grudzie u większości tylko nasza 1 odskoczyła ładnie już od większości i posiada już ekipę o wartości 36mln, a reszta ma kadrę tak w granicach 22-26mln, Marcinowi też ładnie( 36mln) to idzie, ale u niego jest 2 bramkarzy.. i oni w tej lidze jakoś nie chcą schodzić ;/
-
Jeszcze taka ciekawostka ich 9:
@hashim-mohamed-club :regional_indicator_c: - [Black wolf]
gra w bitwie z nami w WCC i jak na razie oddał mecz, zremisował z nami wyjazd i czekam aż chłopaki wkleją 3 kolejkę, ale z tego co widzę ma drugą porażkę i to było oddanie
-
@stefan-joptwojmać mam nadzieję że zejdą
-
Bramkarze też schodzą ja sprzedałem za 23,3 tylko wystawiłem 2,2 wartości
-
@ac-bubol said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Bramkarze też schodzą ja sprzedałem za 23,3 tylko wystawiłem 2,2 wartości
Ja mam idealnie za 2.2 i nic
-
@stefan-joptwojmać bez sensu wystawiać za 2,2 wartości ceny.Jak ma grajek zejść to i tak zejdzie,za max,obojętnie czy za 20 czy 50 baniek.
-
jak tam Panowie okres przygotowawczy? jak pierwsze progresy?
-
I expect everyone to participate in the survey.
Which country group to complete first place
-
@łukasz-kowalski Progresy na teraz ale sądzę, że wielu managerów ma jeszcze ukryte środki
-
U mnie jest deko lepiej, bo przed chwilą dokonałem transferów i wartość kadry wynosi 42,80 mln! Dzięki Wojtyn za progres.
Dziś gramy pierwszy mecz i pojedynek araba G7 z AC Bubolem G1 reszta to oddania. Wyjeżdżam dziś na wieś, więc wszystkiego będę pilnował przez telefon. Wracam w niedzielę. Także tabelka zapewne pojawi się dopiero po niedzielnej symulacji tylko o której godzinie nie wiem. Wiadomo trzeba będzie uczcić awans Polaków do MŚ jeśli będę w domu to robił to będzie szybko, jeśli nie to trzeba będzie poczekać
-
@stefan-joptwojmać pisz kto komu oddaje lub załóż konferencje będzie o wiele łatwiej...
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać pisz kto komu oddaje lub załóż konferencje będzie o wiele łatwiej...
Nie dostałeś wytycznych na prv?
Konfy nie będę zakładał, kontaktuję się za pomocą prv w grze. Wg mnie jest to wydajniejsze, bo do gry wejdzie każdy natomiast na forum już nie.
-
@stefan-joptwojmać ze mną lepszy kontakt jest tutaj ale skoro tam pisałeś to nie odczytałem rzadko tam wchodzę więc będzie problem ale trudno
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać ze mną lepszy kontakt jest tutaj ale skoro tam pisałeś to nie odczytałem rzadko tam wchodzę więc będzie problem ale trudno
Widzę, że transferujesz, więc nie powinno być problemu z odczytaniem prv. Do poniedziałku będziesz musiał się jakoś przemęczyć, potem będę z Tobą rozmawiał już nie w grze, a na forum. Gratuluję udanego transferu! Sprzedałeś napastnika wartego 13 baniek za 31mln! Dobrze, że pierwszy mecz grasz z Marcinem to będziesz miał czas się obkupić na rywali
Wymagam też od was pewnej inicjatywy, a nie tylko oczekiwania na suche polecenia. Chciałbym wiedzieć w jakich porach najczęściej się logujecie, by łapać kontakt. Z kolegami z grupy mam ułatwioną sprawę, ale reprezentujemy nasz kraj w pięciu, więc nie chcę słyszeć o jakichkolwiek problemach pisanych na forum tylko mają być kierowane bezpośrednio do mnie. Także zamykamy ten wątek i jedziemy z nimi;)