IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
Pojawiły się pierwsze informacje o kolejnej edycji Nieoficjalnych Mistrzostw Świata Reprezentacji Narodowych w OSM czyli IV Turniej Narodów (WNT 2017/18). Trwa proces potwierdzenia udziału w tej prestiżowej imprezie.
Kapitan naszej reprezentacji: @Łukasz-Kowalski musi potwierdzić udział Polski do końca lipca br. :thumbsup_tone1:. Organizatorzy planują udział: 28-32 reprezentacji narodowych.
Wszyscy pamiętamy, że Polska wygrała II Turniej Narodów 2015/2016 i jesteśmy ciągle uważani za jednych z faworytów turnieju. :flag_pl: -
@rusewicz w tym roku @Łukasz-Kowalczyk będzie miał prawdziwy zawrót głowy z przepychu
-
@przemek-kaszti said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@rusewicz w tym roku @Łukasz-Kowalczyk będzie miał prawdziwy zawrót głowy z przepychu
Może tylko tak wydawać się. Gramy w 5, jedno miejsce dla Łukasza to zostają 4. Czterech manago w ostatnim czasie aż nadto się wyróżniło, a myślę, że w tym roku trzeba będzie się zrehabilitować za poprzedni i ta rotacja będzie mniejsza.
-
@stefan-joptwojmać a kogo masz na myśli ? Może pomożemy jakoś Lukaszowi podjąc decyzje
Czy rotacja mniejsza to już będzie decyzja kapitana , jeśli tak to tym bardzien ma trudniejsze zadanie żeby wytypować tą czwórkę plus pewnie z 2 rezerwowych.
-
Swoje typy zostawię dla siebie, ja tylko napisałem swoje zdanie, a kapitan zrobi co uzna za stosowne. Łukasz ma spore rozeznanie kto i jak radzi sobie w bitwach.
-
@przemek-kaszti @Stefan-Joptwojmać - Ja osobiscie nie wyobrazam sobie składu bez snikiego, bo on w tym roku przechodzi sam siebie : D
-
@rusewicz said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Ja osobiscie nie wyobrazam sobie składu bez snikiego, bo on w tym roku przechodzi sam siebie : Dsniki i mihau to powinni być pewniacy w/g mnie , stb też powinien zagrać . Jeżeli wyznacznikiem mają być MPG to wydaje się oczywiste że reprezentacja powinna być oparta w większości na graczach Husaryi ,gdyż ta grupa odnosiła w tym roku największe sukcesy :muscle_tone2:
-
Moim zdaniem jest 10 osób które moga zagrać w kadrze dodał bym borynosa do składu zawsze osiąga cel progres robi na najwyższym poziomie, z innych grup to także jest pare osób które grają w tym roku wspaniale mamy z czego wybierać ale to już ból głowy naszego capitana,obyśmy tylko zagrali na miarę oczekiwań bo to jest najważniejsze.
-
Najlepiej będzie jeśli Łukasz powoła grupę menago,z których będzie sobie wybierał grajków do gry w bitwach.Domysły tu nic nie dadzą.
-
Obecnie sądzę że mamy grupie ponad 10 menago którzy mogli by grać w reprezentacji ale wiadomo miejsca są ograniczone a muszą grać naprawdę mocni bo to WNT
-
@przemek-kaszti said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać a kogo masz na myśli ? Może pomożemy jakoś Lukaszowi podjąc decyzje
Czy rotacja mniejsza to już będzie decyzja kapitana , jeśli tak to tym bardzien ma trudniejsze zadanie żeby wytypować tą czwórkę plus pewnie z 2 rezerwowych.
Przemo,Łukasz to ma dodatkowy dysk w kompie przeznaczony tylko i wyłacznie na statystyki od mpg mp,mpp statystyk od statystyk.Wykresy,tabliczki,potęgowanie i Bóg wie co jeszcze.Zerknie do kapownika i sprawa sama się rozwiąże,matematyki nie da się oszukać
-
czyli all stars pierwszy sklad z MPP
mihau sniki damis i jepsztel plus lukasz kowalski