IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
Zrównoważone tour.
-
-
Mimo remisu u siebie z obozem zachowujemy przewagę wywalczoną w poprzednich kolejkach!
@hashim-mohamed-club
Jak już się przechwalamy to przebijam tym wiedz, że Polacy nie gęsi swój język mamy. Twój kolega zamurował się 631 modląc się o remis, my wolimy walczyć o pełną pulę nawet z przeciwnościami losu takimi jak obóz albo czerwone kartki na początku meczu:A co powiesz na to?
-
@stefan-joptwojmać haha znowu się zamurowal 6-3-1 jak ze mną pewnie suwaki na 10 ustawione i wszystkie formacje cofajace się do obrony. Ja wolę otwarta walkę a nie jakiś mur. W następnym meczu postaram się skruszyc ten jego mur
-
Każdy autokar posiada techniki i taktyki.
-
@hashim-mohamed-club said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Każdy autokar posiada techniki i taktyki.
Twój kolega postawił przegubowiec jak to zwykł mawiać trener Orest Lenczyk;)
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Powodzenia.
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Powodzenia.
Dzięki, wam również, ale od następnej bitwy:) Wygraliście ze Szwajcarią to się ceni, z Polską zapewne przegracie, ale to nie wstyd. Prawdziwy test czeka was dopiero w następnej bitwie. Maroko to bardzo silna i zgrana ekipa, ograć ich jest bardzo ciężko.
-
Polska straci przed Szwajcaria?
-
Polska awansuje z grupy na pierwszej pozycji z kompletem zwycięstw kolego
-
Bez przesady .Łatwo nie będzie jednak debiutanci nie dadzą się pokonać w bitwie ze Szwajcarią
-
Zupełnie nie rozumiem ich półfinałowego meczu, gość ze składem z okręgówki będzie próbował uderzyć w skład Borussii Dortmund. To tak jakby Piszczek zorganizował spara dla tej drużyny, jak ona tam? Mogliby chociaż o puchar spróbować powalczyć no, ale to już ich decyzja!
-
@stefan-joptwojmać będzie mi łatwiej przynajmniej
-
Rewelacyjny wynik, panowie - jesteście megamocni :clap_tone1:.
-
@dovco_handf said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
...ale i rywale ułatwiają zadanie naszym polskim orlom
-
@huzar-shakir - raczej dostali dwa szybkie gongi na początku i nie mogą dojść do siebie
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@dovco_handf said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
...ale i rywale ułatwiają zadanie naszym polskim orlom
Rywale grają beznadziejnie taktycznie tak jak już pisałem w krótki podsumowaniu na półmetku, że to skończy się tragicznie i tak na razie się dzieje. My po prostu wykorzystujemy ich błędy.
-
@stefan-joptwojmać wygląda na to, że raczej grają bez taktyki - ale to ich problem - GRATY GRATY
-
@klosek pamiętam że grałem bitwę chyba dla PE w 1 rundzie tegorocznego PE CUP i rywale prosili @Hustin-Doffman o taksy ...
-
@huzar-shakir hahahahaha - rozbawiłeś mnie !!! rewelacja, może jeszcze powinni go zapytać, czy nie kupi przegranej !!!