IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@daroo933 Nikt w to nie wątpi - tylko najlepsi z najlepszych grają w reprezentacji Polski :ok_hand_tone1:
-
Panowie...macie rację i ja tego podważać nie mogę.
Tyle co obserwuję wyniki. -
Prośba... wrzućcie na półmetku na forum sumę punktów umiejętności pierwszych jedenastek, tych co mają pogrubione wartości.
Da mi to pewien obraz -
Pamiętajcie, że bitwa trwa 22 kolejki, a nie 7 oraz fakt, że rywal ma jeszcze 19 obozów. Nie można też zapomnieć, że wygrali pierwszy mecz dość wysoko także musi być pełne skupienie. Mamy tą przewagę, że 2 od nich słabo buduje drużynę - jak na razie. Wrzucimy te wartości po 11 kolejce:)
-
-
dzięki za zestawienie jedenastek przewaga jest bardzo duża
to najbardziej realnie odzwierciedla budowanie składutylko Wojtyn gra inaczej jak 451?
-
@AC-Bubol Artur świetnie, progres i profit średnie ale jedenastka bardzo silna (50 wypadnie z pomocy i będzie najlepiej)
progresy i profity jednak niestety zamazują pogląd -
@łukasz-kowalski said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
dzięki za zestawienie jedenastek przewaga jest bardzo duża
to najbardziej realnie odzwierciedla budowanie składutylko Wojtyn gra inaczej jak 451?
Gra 451, 433b zależnie od sytuacji jakich ma zawodników, na tę chwilę miał skład pod 433 więc tak ustawiłem, zawodnicy ładnie schodzą z TL dlatego można sobie dobierać pod ustawienie. Dziś jest jakiś event na transfery i ciut częściej idą, a ja miałem w banku jeszcze 50 mln jak robiłem tabelkę. Już zacząłem wymieniać zawodników na 90+.
@łukasz-kowalski said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@AC-Bubol Artur świetnie, progres i profit średnie ale jedenastka bardzo silna (50 wypadnie z pomocy i będzie najlepiej)
progresy i profity jednak niestety zamazują poglądArtur miał 5 obrońców 80+, ale uwzględniłem do 451 tak jak grał z rywalem. Miał mecz ze swoim, więc trochę pokombinował ze składem, a obrońcy najlepiej schodzą wg moich obserwacji. Szkoda tej czerwonej w 6 minucie na wyjeździe z rywalem, bo prawdopodobnie byłoby zwycięstwo, a to by dało nam już mega komfort.
-
@łukasz-kowalski - wczoraj i dzisiaj mam mecze z naszymi wiec w tych dwóch kolejkach skupiam się bardziej na sprzedaży stąd da 50 - i nie do końca rzeczywisty progress
-
Rywal wziął zgrupowanie i wygrał z Marcinem, ale nic się nie dzieje;)
-
@stefan-joptwojmać szkoda bo mecz był do wygrania
-
@marcin657827 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Spokojnie, trzymajmy się planu - nic się nie dzieje.
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@marcin657827 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Spokojnie, trzymajmy się planu - nic się nie dzieje.
Trzymajcie, trzymajcie ;)Porażki są wliczone,wiadomo sprawa.
-
Za 33 minuty zaczyna się sesja transferowa, a przed nią sytuacja wygląda tak:
-
Polski zespół jest silny zespół, którym chcielibyśmy zakwalifikować się ze sobą.
-
Aż micha mi się cieszy !!! Udało mi się wymusić obóz na przeciwniku zagrywając tajnym!
-
@stefan-joptwojmać dawaj wszystkie wyniki!!!
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać dawaj wszystkie wyniki!!!
Czekam jeszcze na raport odnośnie obozów rywali, dobrze by było gdyby coś stracili jeszcze i podliczam tabelkę.
-