IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@huzar-shakir spoko, wierzę Ci
-
Niestety obóz na obóz i Paweł musiał uznać wyższość rywala.
Artur świetnie poradził sobie bez żadnych dopalaczy.
Stefan wspomógł się obozem i chyba był to dobry wybór, bo gole padały w samej końcówce.
Darek przywiózł punkt z gorącego terenu, stawiając opór rywalowi który wziął zgrupowanie.
Wysokie zwycięstwo Marcina. Obaj gracze bez obozów.
-
Przed 18 kolejką:
-
To co się dzieje między 20 a 22 to woła o pomstę do nieba, masakryczne lagi.
Darek wspomógł się obozem i zrobił swoje w tym ciężkim meczu, nie wiem jeszcze jak rywal.
Paweł znów miał pecha, obóz rywala zrobił swoje.
No i co tu dużo mówić, bez wspomagaczy z obu strony i pogrom.
-
@stefan-joptwojmać z @daroo933 jesteście niepokonani jak dotąd.życzę wam tego do samego końca bitwy.po co przerywać passę jak tak ładnie wygląda
-
Marcin ze wspomagaczem wywiózł bardzo ważne zwycięstwo na ciężkim terenie!
-
Niech mi ktoś wytłumaczy to bo nie rozumiem. W lidze tureckiej grałem ta sama taktyka wygrałem 8-0 grając z aktywnym menadżerem. Tu cały czas gram tak i szło super dziś nagle 7-0 wystawiam najlepszy skład dla mnie to po prostu niemożliwe... Jest jakiś sposób aby przeciwnik ingerował w wynik kiedyś gdzieś, na yt widziałem jakieś filmiki, że można zmieniać wyniki itd.
-
@daroo933 dostałeś wpierdziel.Niema co narzekać.jest to zapewne frustrujace jednak zapewne zmobilizuje Cię to do jeszcze lepszej gry(nie mówiąc o dzisiejszym meczu - co to za czerwo ??? Słabo widać :)) ponadto nigdy nie bądź pewny ,że ograsz rywala.to nie wychodzi za dobrze.inna sprawa,pamiętaj Darku,każda liga jest inna
-
@huzar-shakir tak wiem, że porażki się zdarzają.. Ale bez przesady nie z taktyka ta która grałem.. To wygląda tak jakbym oddał mu mecz.. Dlatego dla mnie ta porażka jest po prostu nie możliwa. I nie nie uważam siebie za jakiegoś prosa...
-
@huzar-shakir jeszcze z gościem który jest prawie na ostatnim miejscu... Dziwna porażka..
-
@huzar-shakir wkurzyłem się na Maxa rozumiem gdybym przegrał 1-0 ale nie 7....
-
@huzar-shakir ta sama taktyka w Turcji...
-
ja też kiedyś wygrywałem wszystko 433a - przez jedną ligę przeszedłem tym ustawieniem jak burza a była pełna i grali tam najlepsi gacze w polsce nie przegrałem meczu a nad drugim miałem 21 pkt przewagi - taktykę miałem nie do powstrzymania zająłem nią w debiucie w MP 3 miejsce - a później po prost z dnia na dzień przestała działać - takie rzeczy się zdarzają
-
@radek12_19 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@daroo933 gościu, który z Tobą wygrał to chyba nie dowierza, że wygrał tak wysoko.
Wygrał zasłużenie.Radek,na wyjazd w bitwie gra 433 zazwyczaj nie popłaca... przeciw 4231 pocisnalbym 451. Lepiej się jednak zabezpieczyć defensywnym stylem.