IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@huzar-shakir jakbym grał z @daroo933 i wygrał, grając defensywnie to pewnie w swoim stylu, czyli 1-0.
-
@huzar-shakir trafił gościu z taksą, co tu dużo gadać, szkoda @daroo933
-
@radek12_19 trudno jutro spuszcze lanie jego koledze w finale pucharu tak mnie wkurzył
-
Wygrałeś bitwę, więc chciałem spróbować nową taktykę, i na szczęście był to bardzo skuteczne.
-
Dzisiaj było ostro, ale dla nas to bardzo dobra kolejka, jest szansa na puchar oraz pierwszą piątkę!
Marcin wspomógł się obozem i wygrał ten jakże ciężki mecz z rywalem, który ma bardzo dobrą kadrę.
Można powiedzieć Arturowi poszło szybko, łatwo i przyjemnie.
Paweł wziął obóz i również rozprawi się z rywalem.
Każdy mur da się skruszyć i dziś to się stało za sprawą Stefana. Nie da się ukryć, że był to rywal z którym mieliśmy największe problemy grając u siebie. Moje 424A było lepsze od 631A rywala!
Darek dostał ostre baty. Uważam, że tak wysoki wynik jest możliwy, bo rywal miał 50% skuteczności. Nie ma jednej taktyki na wszystko. Inni nazywają to szczęściem, ja nazywam to suwakami. Grając ofensywnie 433 na wyjeździe można spodziewać się wszystkiego.
-
Darek zmierzy się dziś w pucharze, a jutro czeka nas taka oto kolejka, będzie ciekawie:
-
@stefan-joptwojmać muszę się odkuc na nich za wczorajszą porażkę...
-
Puchar wędruje do Polski, chociaż przyznam szczerze, że był to najłatwiejszy puchar w historii jaki widziałem, wygrać z tym rywalem, co składu w ogóle prawie nie budował było obowiązkiem!
-
@stefan-joptwojmać @daroo933 odrodzil się niczym feniks z popiołów
-
@huzar-shakir zraniony lew przebudzil się
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@huzar-shakir zraniony lew przebudzil się
Oby dziś ten nasz lew wygrał, bo tylko taki wynik jest potrzebny, nawet remis będzie porażką, także skupienie i jedziemy z nimi !
-
@stefan-joptwojmać Spokojna kapitanie dam radę. Nie popuszcze im tej porażki 7-0. Ze mną się nie zaczyna
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać Spokojna kapitanie dam radę. Nie popuszcze im tej porażki 7-0. Ze mną się nie zaczyna
Na to liczę, za to u mnie w głowie tli się myśl czy przypadkiem nie wyjść na niego swoim 433A wyjazdowym i go zmiazgować czy jednak sprawdzonym 451. Na razie ustawiłem się 451, ale muszę decyzję podjąć w godzinę, bo później nie będę miał jak przestawić taksy. Najgorzej, że to na koniec mam najlepszego rywala co bardzo fajnie skład buduje i będzie to mega ciężki mecz, ale ja lubię takie wyzwania, więc będzie się działo
-
@stefan-joptwojmać ja zagrałem 433 i opłaciło się. Rywal przejechany jak walcem praktycznie
A tu moi piłkarze zdominowali tą ligę mimo, że nie miałem dopiero szósty progres. Jak widać liczy się taktyka.
-
Grałem jednak obóz na obóz i ustawiłem się defensywnie po wymarzony remis i taki osiągnąłem! Nasza piątka zajmuje pięć pierwszych miejsc! Podsumowanie w liczbach, a jutro kilka słów odnośnie bitwy. Dzięki wszystkim za super bitwę i super wynik i super kibicowanie!
-
Demonstracja siły, brawo Panowie!
Stefan i AC Bubol jedenastki robią wrażenie.
-
Wnioskuje że u @Stefan-Joptwojmać w bramce stał ktoś typu Donnorumme ??? Profity wysokie,ładnie zbudowane kadry,gratulacje dla wszystkich zwycięzców @daroo933 @Wojtyn84 @Marcin6578 @AC-Bubol i kapitana w tej bitwie.Dobrze było popatrzeć będąc w roli kibica
A teraz czas na kolejnych nowicjuszy.
-
@Stefan-Joptwojmać
@daroo933
@Wojtyn84
@Marcin6578
@AC-Bubol
Roznieśliście Libię i napisaliście piękną kartę w historii polskiej reprezentacji w OSM :clap_tone1: :flag_pl:. Dziękujemy :thumbsup_tone2:.
-
@huzar-shakir dokładnie Donnaruma wartość 116 mln.