IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@huzar-shakir przecież to stary kocur... Oczywiście bez obrazy @Dovco_HandF
-
Miałem skrobnąć parę słów odnośnie bitwy i ten czas nastał. Po pierwszych 2 kolejkach myślałem, że będzie ciężko, ale później jakoś poszło. Zaczęliśmy wygrywać więcej od przeciwników i w połowie bitwy było już jasne, że ją wygramy. Tak jak wtedy pisałem, pogubili się taktycznie i to się skończy dla nich tragicznie. Artur i Darek dwie pierwsze pozycje mieli niezagrożone, a próba wyciągnięcia ich kolegów, przy świetnej postawie Marcina spowodowała to, że wskoczył i umocnił się na 3 pozycji, przez co w ostatniej kolejce mógł spokojnie zapewnić Pawłowi 4 miejsce. 5 miejsce było piekielnie ciężko wywalczyć biorąc pod uwagę, że oddałem siedem meczy kolegom, a w tym ósmym, gdzie miałem dostać punkty wpadł remis. Wliczając w to darmowy puchar można powiedzieć bitwa prawie idealna;)
Rywale rozesłali złe powołania do kadry, bo ich "3" awiti7 zawaliła im bitwę totalnie. Gość nieporozumienie, a oni wpuszczając go do finału oddali nam w zasadzie puchar za darmo. Bardzo słabo budował kadrę i taktycznie też rewelacji nie było.
Najmocniejszy gość od nich alrajhi 75, bardzo ładnie budował kadrę, bardzo dobry zawodnik, z lepszym zespołem osiągnąłby znacznie lepsze wyniki, gdyż załatwiliśmy go obozami. Na 10 meczy dostał 7 sztuk i w zasadzie niewiele mógł zrobić. -
@łukasz-kowalski said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Skład i rozkład celów na Szwajcarię.
g1 - @huzar-shakir
g3 - @FORMOZA
g5 - @Szeregowiec
g7 - @Byku-Duma-Warmii
g9 - @Łukasz-KowalskiJutro wstawię tabelkę i małe statystyki bitew z Maroko i Libią oraz koszulki dla nowych reprezentantów.
Zapomniałeś chyba na francuskim forum podać? Trzeba tego dopilnować, bo goście dają karę -50 pkt i nie wiem czy przypadkiem nie zarobiliśmy już takiej.
-
Here is the official document updated. Use this link!
Group Stage 3- Start Date 30/10
Group A:
:flag_gb: UK vs Venezuela :flag_ve:
:flag_fr: France vs Argentina :flag_ar:Group B:
:flag_rs: Serbia vs Germany :flag_de:
:flag_pt: Portugal vs Spain :flag_es:Group
:flag_si: Slovakia vs Saudi Arabia :flag_sa:
:flag_it: Italy vs Hungary :flag_hu:Group D
:flag_kw: Kuwait vs Palestine :flag_ps:
:flag_ro: Romania vs Turkey :flag_tr:Group E:
:flag_eg: Egypt vs Paraguay :flag_pa:
:flag_ru: Russia vs Netherlands :flag_nl:Group F:
:flag_ma: Morocco vs Libya :flag_ly:
:flag_pl: Poland vs Switzerland :flag_ch:Group G:
:flag_sv: El Salvador vs Algeria :flag_dz:
:flag_id: Indonesia vs Uruguay :flag_uy:Group H:
:flag_mx: Mexico vs Colombia :flag_co:
:flag_br: Brazil vs Belgium :flag_be:We will go to Albania!
League Name WNT 17/18 Gr. A: FR vs BR
Remembering that the rules are here:
Keep an eye on the calendar:
29/10 - Deadline for posting lineups (with moderator and captain) - The HOME teams create the leagues!
The nations who post alignment on 29/10 will be penalized -50 pts.
Nations not posting alignment until midnight server the day 30/10, will lose the battle for WO.
30/10 - Creation of the leagues and beginning of the Group Stage 3 - WNT 17/18
IMPORTANT NOTICE
All leagues should be created on Monday, October 30 || in Albania
- The schedule for the creation of the leagues in the WNT is 22:30h until 23:59h server time (Netherlands)
All groups' ranking has been updated.
-
@huzar-shakir @Szeregowiec @FORMOZA @Byku-Duma-Warmii
Startujemy Panowie... coś nie ma życia wśród Was na forum, to kadra... żyjemy, czy Wy na pewno chcecie zagrać w kadrze ?
Nasz zestaw do Home Team
-
Ale te koszuleczki są piękne, może w odległej galaktyce kiedyś dostanę podobną
-
@łukasz-kowalski o czym tu pisać skoro jeszcze nic się nie zaczęło.
-
panowie życzę powodzenia
może kiedyś tez zagram z wami w kadrze -
Powodzenia
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@suchy998 każdy ma szansę zagrać o ile zasłuży.nawet tacy stare zoltodzioby jak my .
Każdy menadżer, który gra w fazie grupowej czymś znacznym zabłysnął w Mistrzostwach Polski Grup, przez te nasze mistrzostwa było najbliżej do kadry. Dopiero później patrzę bitwy inne oraz na mistrzostwa indywidualne, rankingi.
-
@łukasz-kowalski Oby transfery jakoś szły bo to co obecnie się dzieje to raczej na jakąś lipa mi wygląda. Ale czas pokażą jak to bendzie. Rywal mocny więc trzeba się spinac by to wygrać. I zakończyć grupę z kompletem zwycięstw.
-
@huzar-shakir Shakira pasuje Ci ta koszulka xD
-
Powodzenia Panowie
-
@marcin657827 Dokładnie powodzenia zrobicie z nimi to co my z Libia xD
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@marcin657827 Dokładnie powodzenia zrobicie z nimi to co my z Libia xD
Nie porównuj Libii do Szwajcarii, proszę Cię ... Wasi rywale kompletnie was olali,tylko jeden z nich coś tam grał.Nie masz co się za bardzo podniecać bo fakt że ograliscie przeciwników wysoko ...z innym rywalem mogło być całkiem inaczej.Nie popadaj w samozachwyt Dareczku
Jedno co Ci mogę obiecać to "0-7" nie przegra z nas z rywalem nikt !!!
My swoje zrobimy,tzn panowie @Łukasz-Kowalski , @FORMOZA @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii I moje skromne Ja. -
@huzar-shakir Libia zagrała z nami słabo ale pamiętaj że wygrała ze Szwajcarią