IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
Panowie upieprzymy tą bitwę czy dojedziecie ich !!! My w naszej bitwie też mieliśmy takie słabe chwile ale cały czas pisałem że dojedziemy ich i tak było, jazda z nimi i jestesmy jedynym zespołem w grupie niepokonanym , nie moge was mobilzować tak jak na priv w naszej bitwie ,bo tam leciały niecenzuralne słowa ale to działało wszyscy na koniec się spieli i było zwycięstwo ,jedziemy z nimi porażka nie wchodzi w grę !!!
-
@sniki26 Nikt z nas nie odpuścił bitwy Niema takiej :clown: opcji.Wiem,że i pozostali z kadry robią co mogą.Nie wszystko jednak wychodzi jakbyśmy chcieli.Na szczęście bitwa nie jest rozstrzygnięta.Do końca będziemy toczyć ciężki bój z rywalami !!!
-
-
Obozy:
Polska - 14
Szwajcaria - 10 -
@łukasz-kowalski Brawo brawo!! Jazda z nimi Panowie!
-
jutro puchar będzie super istotny
-
@łukasz-kowalski Powodzenia
-
Jeszcze trochę i ich dogonimy
-
pozostajemy w grze o puchar
-
@Byku-Duma-Warmii !!! BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!!
FINAŁ JEST TWÓJ !!!
FaNtAsTyCzNa RoBoTA !!!Mario,Twoja wygrana pozwala uwierzyć w koncowe zwyciestwo.
Graty !!!
-
@Byku-Duma-Warmii jesteś wielki!
-
@Byku-Duma-Warmii gratulacje bardzo ważna wygrana! Pewnie jak oglądałeś symulację to kupa w gaciach xD Jak możesz wrzuć staty z meczu bo jestem ciekawy co tam się działo
PS. Poszedł obóz na obóz?
-
-
@daroo933 przecież kapitan zaznaczył przy wynikach ,że obozami chlopaki pojechali.
@Byku-Duma-Warmii wygrał po dogrywce. -
@huzar-shakir nie zwróciłem uwagi..
-
@łukasz-kowalski Dobra Robota