IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@adilmo-rocha said in Community/global Non Official Events advertisement:
WNT 2017/2018 can be followed in this topic:
If you can not find the link above, go to Groups, search the Forum FR and sign up!
Wątek turniejowy jest kontynuowany na francuskim forum. Aby mieć do niego dostęp należy wejść na pasku nawigacyjnym forum w Grupy:
https://forum.onlinesoccermanager.com/groups
i dołączyć do francuskojęzycznej społeczności . -
@łukasz-kowalski Grupa marzeń przypadła dla Polski. Lepiej nie mogło trafić :clap_tone1:.
-
Znów Maroko
-
-
@łukasz-kowalski Mojim zdaniem grupa C i D najmocniejsze przynajmniej teoretycznie.
-
-
Z tego wynika, że już 1 września gramy pierwszą bitwę:)
-
Kalendarz:
01 wrzesień: Poland - Morocco
02 październik: Libya - Poland
30 październik: Poland - Switzerland -
Tutaj znajdziecie wszystko o WNT
-
Czy ktoś rozszyfruje o co chodzi w tym zestawieniu?
Tabela pochodzi z oficjalnego dokumentu WNT 2017/18
Szczerze powiem, że podoba mi się ta kolejność -
@Łukasz-Kowalski Wydaje mi się że to zestawienie jest z 2015 jak Polska wygrała WNT
Może uda się powtórka Panowie? -
Powodzenia GLADIATORZY !! szkoda ze nie pomoge Wam
-
Planuję jak w poprzednim roku, że w bitwach grupowych zagramy w trzech różnych składach, może nawet ja sam odpocznę w jednej czy dwóch z nich.
A na play-off kadra się wyselekcjonuje. Bo już druga runda to Holandia lub Rosja, czyli mocny rywal. -
@łukasz-kowalski Można zakładać że selekcja bendzie składać się z 15 menadżerów podzielonych na 3 bitwy oczywiście licząc na to że kandydatów do tych 15 miejsc jest o wiele więcej ale to wie tylko jedna osoba
-
Fajnie byłoby się sprawdzić w takim turnieju i reprezentować barwy Polskie ale wiadomo nie dla wszystkich jest miejsce najważniejsze byśmy znów zdobyli tytuł Mistrza świata OSM.
-
Rok temu... pierwsza bitwa fazy grupowej:
-
To już rok czasu, jak to leci.