IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@Stefan-Joptwojmać
The battle is not over. -
@hashim-mohamed-club said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@Stefan-Joptwojmać
The battle is not over.Really?:P
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@hashim-mohamed-club said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@Stefan-Joptwojmać
The battle is not over.Really?:P
Rywale są ambitni ... Tyle że Polska to nie Szwajcaria
-
@huzar-shakir jak już po bitwie chyba, że szykują coś bombowego xD
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@huzar-shakir jak już po bitwie chyba, że szykują coś bombowego xD
Coś biologicznego ???
-
Bitwa jeszcze się nie zakończyła, dlaczego ta radość
-
@سند-محمد-ابوغرارة no co Ty gadasz
-
@سند-محمد-ابوغرارة said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Bitwa jeszcze się nie zakończyła, dlaczego ta radość
Dobre :clap_tone1:.
-
@سند-محمد-ابوغرارة
@hashim-mohamed-clubyes, the battle is not over
but no one is forbidden to enjoy our match results and statistics
motivate your colleagues on your forum, just like we -
Dziękuję, tak, Ciesz się showdown.
-
Ani jeden grajek mi dziś nie poszedł, masakra....
-
@marcin657827 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Ani jeden grajek mi dziś nie poszedł, masakra....
Spokojnie, zaraz Ci napiszę co i jak: P
Rywale próbują wyciągać swoją "9", ale marna szansa, a my dalej po swoje!
-
-
Szwajcaria też zapowiada się na trudnego rywala, ale pamiętajmy, że strach ma wielkie oczy.
Odnośnie naszej bitwy słów kilka. Jak nasi koledzy z pierwszej bitwy zaczęli sierpowe wyprowadzać w końcówce, tak my od początku przystąpiliśmy do kręcenia karków, nasi rywale chyba mocno oszołomieni chcą ratować wyniki, ale sądząc po tym jak do tego dążą mogą zostać bardzo mocno ukarani. Do tej pory bitwa przebiegała w ślimaczym tempie tylko od czasu do czasu ktoś strzelił jakimś obozem. Teraz dynamika ulegnie znacznemu przyspieszeniu wszak zarówno rywale jak i my posiadamy po 15 obozów. Puchar ułożył się tak, że aż do finału eliminowaliśmy kolegów z grupy, więc musimy podzielić się punktami za puchar z rywalem - niestety. Tą część bitwy wygraliśmy z ogromną przewagą 14 zwycięstw, 7 remisów oraz 5 porażek. Dostaliśmy od rywala 5 obozów:
- daroo933 nie dał się zaskoczyć i u siebie pokonał rywala grając bez obozu;
- Wojtyn84 mimo delikatnej przewagi naszego zawodnika obóz zrobił swoje i rywal wywiózł cenne 3 pkt;
- Marcin6578 również miał delikatną przewaga lecz obóz rywala zrobił swoje i nasz przeciwnik wywiózł 3 pkt
- Stefan Joptwojmać rywale rozochocili się w zdobywaniu punktów poprzez używanie obozów, ale tym razem spotkała ich niemiła niespodzianka i dostali po łbach i to aż dwukrotnie! Najpierw użyli obozu u siebie i po wyrównanym meczu to ja byłem górą, następnie tym razem ja już na swoich włościach wykryłem sprytne zagranie obozem w trakcie symulacji i odpowiedziałem tym samym - zwycięstwo, ale było mega ciężko, bo czerwona kartka w 53 minucie mogła pokrzyżować plany.
Bilans: 6 pkt zdobytych i aż 9 pkt straconych!
My również obozowaliśmy rywali pięciokrotnie:
- AC Bubol dwukrotnie u siebie po ciężkich meczach pokonał rywali
- daroo933 tutaj niestety przeciwnikowi udało się wymusić obóz i urwać punkty sprytnym murowaniem się 631
- Wojtyn84 nie dał szans rywalowi i rozstrzelał go po mistrzowsku 4:0 chociaż oddał tylko 10 strzałów!
- Stefan Joptwojmać zostałem zmuszony do odpowiedzi obozem u siebie, gdyż zwycięstwo dawało mi bardzo duży komfort w tabeli.
Bilans: 13 pkt zdobytych i aż 2 pkt stracone.
Teraz od 13 kolejki zacznie się prawdziwa wojna, a wygra ją ten kto będzie potrafił lepiej wykorzystać obozy. Najbliższe dwie kolejki mogą być decydujące o losach bitwy, albo pozwolą rywalom zacząć marzyć o powrocie do bitwy. Także mobilizujemy się i jedziemy z nimi!
-
@stefan-joptwojmać gdyby Szwajcaria pokonała Maroko to nawet jeśli Wy panowie wygracie to my też musimy jeśli chcemy awansować z 1 pozycji ???
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać gdyby Szwajcaria pokonała Maroko to nawet jeśli Wy panowie wygracie to my też musimy jeśli chcemy awansować z 1 pozycji ???
Tak.
-
Ogólnie trafimy na kogoś z grupy E, a tam ciekawa sytuacja, Rosja przegrała swoją pierwszą bitwę natomiast w drugiej prowadzą z Paragwajem dość sporą różnicą punktową 1227-734. Holandia przegrała z Paragwajem natomiast w drugiej kolejce prowadzi z Egiptem 957-794 i może być przed ostatnią kolejką taka sytuacja, że wszyscy będą mieli po 1 zwycięstwie i w ostatniej kolejce ktoś z pary Rosia Holandia odpadnie. No zobaczymy !
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Tak.
A już myślałem że szykuje bitwa "towarzyska".A tu dupa
-
nie będę przeklinał ale ta gra zaczyna mnie wkurzać trzeci mecz na wyjeździe i trzeci kolejny mecz na wyjeździe gdzie dostaję czerwoną kartkę w pierwszej połowie (7,17,26 min) dodam że gram normalnie w tych meczach na szczęście 1 wygrałem i 2 zremisowałem ( w tym dzisiaj grając obóz na obóz) tak że w 10 jestem niepokonany - ale gdyby nie te czerwone to bym mógł już oddać wszystkie 4 mecze które mi zostały do końca
-
Teraz to my postanowiliśmy zaatakować obozem na wyjeździe i Marcin przywozi pewne 3 pkt.
Rywale mają niebywałe szczęście grając z Arturem, gdyż sędziowie często go karzą czerwonymi na początku, ale nasz zawodnik pozostał nieugięty i przywiózł bardzo cenny remis grając obóz na obóz.
Tutaj mi przewagi naszego zawodnika nie udało się wygrać szkoda, ale walczymy dalej.