Lig tablosundaki hata acaba bu nedir?
-
Lig başlamadan önce lig tablosuna bakarsanız web ve mobil uygulamanın farklı olduğunu göreceksiniz ben ligde webten girince 5. gözüküyorum ama mobil uygulamaya girince 18. gözüküyorum ve ayrıca menajer listesinde örnek vereyim 3. Gözüküyorsam menajer listesinde hedef rakamın yanında 5. oluyorum bu çok saçma değil mi?
-
Bunun sebebi web'te ki oyun motoru ile mobilde ki oyun motorunun aynı olmamasıdır büyük ihtimal. Oyun motoru'ndan kastım oyunun kodları diğer platforma göre farklı kodlanmıştır. Benim açımdan pek önemli bir ayrıntı da değil açıkçası. En önemli olan şey lig başlamadan önceki puan tablosu değil, lig bittikten sonra ki oluşan puan tablosudur. :thumbsup_tone2: :slight_smile:
-
@dogukan-bor elbetteki öyle kanka ama ne biliyim garip yani sonuç önemli haklısın en azından güncellemelerle düzeltmeliler bence
-
Dostum çok göze çarpan bir şey değil. Anlaşılan sen bu tür durumlara karşı çok dikkatli ve titiz birisin. Bu tür şeyler için güncelleme yapılır mı bilemem ama çok basit ve gereksiz bir uğraş olur açıkçası. Küçücük bir şeyden dolayı oyunun yazılımcıları o kadar zahmete girerler mi bilemiyorum. Kodları yazmak kolaydır, ama düzeltmesi inan ki çok zor...