Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
Dziś rano minęły cztery, interesujące lata mojej gry w OSM. To dobry powód, aby stworzyć coś nowego na forum. W związku więc z wieloma i notorycznymi narzekaniami na wyniki w grze, otwieram dziś specjalnie do tego celu stworzony topik, gdzie wszyscy mogą się pochwalić... przegranymi meczami.
Chodzi też o to, aby każdy sfrustrowany gracz OSM, który pomimo zdecydowanej przewagi w statystykach - nie wygrał meczu, nie otwierał nowego topiku. Wszystko od teraz wrzucamy do jednego topiku, tego topiku.
Można tu też podyskutować o tym jak to się stało i dlaczego mecz został przegrany. Może w ten sposób zbliżymy się nieco do interesującej nas wszystkich odpowiedzi na pytanie: jak grać, żeby nie przegrać?
-
@ac-bubol said in Realizm symulacji:
Wg mnie Osm zaczyna trochę schodzić na złą drogę]
rozumiem że czasami wygrywa druzyna z mniejszym posiadaniem piłki i zmniejszą ilością strzałów, ale takie mecze są zbyt często
oto dwa moje ostatnie mecze w lidze zea
-
@dovco_handf
Super pomysł Jurku -
@dovco_handf Z Formoza to faktycznie chyba jakis ewenement
-
To co powiesz na to? Pomijam fakt, że grałem normalnie jak rywal na tego sędziego i to ofc ja musiałem dostać czerwo:)
-
@stefan-joptwojmać
Teraz jest coraz częściej, że czerwona kartka wcale nie ma wpływu na wynik, tak naprawdę. -
@pimus1910
Szczerze, Ci powiem, że miałem tak prawie przez cały finał Mistrzostw Polski Par :(. -
Jeśli ktoś gra ofensywnie to często zdarzają się zwycięstw mimo słabszych statystyk.
-
Mój wczorajszy przypadek w pierwszej lidze grupowej Polskiej Akademii Menadżerów - z serii "Dlaczego przegrałem?" z meczem u siebie, z lepszymi statystykami, z lepszym składem, i tym wyjściowym, i tym ogólnym . Chyba po prostu 451 jest po prostu lepsze od 4231 :ok_hand_tone1:.
-
Aż takiej przewagi nie miałeś, już dawno przyuważylem że 451 ma chyba większą skuteczność od 4231, może lepiej ustawieni pomocnicy, dwaj ofensywni centralnie blizej bramki
-
@bounty-8358 niekoniecznie.jeśli wejdą Ci suwaki do 4231 to lecisz z 451
-
@huzar-shakir dokładnie nie raz rozwalalem swoim 4231 kogoś z 451..
-
Wyjazdowy mecz z Alsemanią w 2 lidze francuskiej, zagraliśmy ostro:
I zastanawiam się, dlaczego przegrałem przy takich dobrych statystykach 451. Możliwe, że to zwykły pech. Może ma niesamowicie skuteczne 343B (na 4 strzały na bramkę, 2 bramki). Wasze refleksje? -
Grałem z tym gościem u Ciebie w lidze i powiem szczerze, że on ma mega taksy, rozwalił mnie kiedyś 1:0 jak grałem na wyjeździe, a on grał 541A i też miałem lepsze staty. Innym razem udało mi się z nim wygrać 5:3 na wyjeździe mimo.. gorszych statystyk:)
-
@didierluk z nim trzeba mieć szczęście po prostu. Roob z ogrywal go w lidze u @Dovco_HandF
-
A to mój wygrany mecz, który powinien być raczej przegrany
-
@pawelzylicz grałem z tym gościem dziś w Sudanie.na luzie ...1-0 .solidny grajek,jednak jego 541 okazało się za słabe.może nie tyle za słabe co kadrowo leżał w porównaniu z moją. Siła kadry też przesadzila o moim zwycięstwie.