Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@dovco_handf Szkoda,ze nie mozna tu sprzedawać bo u mnie by od razu leciał na LT
-
@damiś27 said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@Dovco_HandF Pech, na pewno boli tym bardziej że była szansa wygranej na wyjeździe
Jednak już wiesz kogo nie wyznaczać do karnychGdyby to Kluivert strzelał karne to może by trafił
-
@pansushe
Czasem warto postawić na ofensywę, a tak serio to nikt z nas nie zna odpowiedzi dlaczego takich meczy się nie wygrywa. -
@byku-duma-warmii zgadza się ta gra jest co raz to bardziej dziwna
-
Ktoś ma jakiś pomysł co zrobiłem źle? Szczerze to od kilku dni nie mam szczęścia do taktyk, nie mogę znaleźć dobrej, zawsze ten sam tekst komentatorów po meczu "moim zdaniem tej drużynie brakowało ciągu na bramkę..." albo " taktyka mi zaimponowala ale mecz nie ułożył się zbyt dobrze" tutaj ja suwaki 71/75/70 obrona do przodu, pomoc wspiera obronę wejścia normalne, rywal kadrowo mocniejszy o 150 mln 442b skrzydłami wejścia agresywne ktoś pomoże?
-
@łukasz-wierzbowski
Czysty nie fart po prostu, albo siła kadry miała na to wpływ. Skuteczność również u niego lepsza, dlatego taki wynik, w takiej sytuacji ciężko coś powiedzieć. Choć ostatnio sam kilka razy pod rząd wygrałem wyjazd z gorszym posiadaniem. A co do tych wskazówek komentatorów to nie bierz ich na poważnie. -
@łukasz-wierzbowski 442 jest dobre przeciw 433 jeśli ma się je dobre.
-
@byku-duma-warmii no dobra powiedzmy że w jednym meczu to mogl być pech, ale to już 4 taki mecz w ciągu ostatnich 7 w tej lidze, i za każdym razem jest tak samo, więc to chyba nie mój pech, ponoć skuteczność da się jakoś poprawić przesuwając delikatnie suwaki, kombinujac z obroną pomocą itd z tym że próbowałem i to nic nie daje, ciagle jest to samo, brak mi juz pomysłów i motywacji
-
@huzar-shakir nie mam dobrego 442, a gra defensywna na remis w tej lidze nie byłaby najlepszym pomysłem, miałem duże szanse na mistrzostwo ale właśnie je straciłem
-
@łukasz-wierzbowski
Tak bywa czasem. Raz taktyki ładnie śmigają, a innym razie są słabe. Tak już bywa z tą grą, a my nawet jako moderatorzy mamy bardzo mały wpływ na to. -
Wynik 1 - 3
Posiadanie piłki: 73% – 27%
Strzały łącznie: 12 – 5
Strzały celne: 4 – 4
Strzały niecelne: 6 – 0
Strzały zablokowane: 2 – 1
Podania 761 - 293
Celność podań: 90% – 76%
Rzuty rożne: 4 – 0
Spalone: 4 – 2
Popełnione faule: 9 – 15
Żółte kartki: 3 – 1To nie moje statystyki, tylko z meczu PSG - MU
-
-
@dovco_handf Z taką grą to @daroo933 mógłby grać dla kadry,nawet jeśli nie jest super budowniczym prowadzonych przez siebie zespołów
Jak to kiedyś napisałeś Jerzy :"czasem wygrywa siła taktyki a nie siła składu" -
@dovco_handf Widzisz Jurek skleilem ta taktykę na szybko przed naszym meczem
-
@huzar-shakir oj przestań bo się zawstydze 🤭
-
Fajny meczyk przeciwko @tristan1982
-
@pansushe said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
dla wszystkich plączących po przegranej, staty z meczu Włochy - Polska w mistrzostwach świata U-21
Polska nie miała prawa tego meczu nawet zremisować przy tych statystykach przy grze w dodatku jako drużyna przyjezdna - a jednak wygrała (całkiem inne ustawienie i taktyka niż w wygranym meczu z Belgami) i ma szansę na półfinał .