Antrenman Sahası
-
Beyler ben antrenman sahasını 2. seviyeden 3. seviyeye çıkararak fulledim ama oyuncularımın gelişmesinde pek bir değişiklik görünmüyor. gördüğünüz resimdeki adamlar 23 24 yaşında ve seviye 2 iken de bu hızda gelişiyorlardı anlamadım.
-
@xkralordx Oyuncu yaşları ve gücü gelişimi etkiler yaşlanan oyuncu yavaş gelişir gücü artan oyuncuda yavaş gelişir.Dybala ve draxler aynı yaş gelişimleri farklı mesela iyi oyunlar.
-
@SEXAFONN evet haklısınız ama benim dediğim şey daha başka . 2. seviyedeyken de bu hızda gelişiyorlardı. yükseldikçe gelişmenin yavaşladığını biliyorum yoksa
-
@xkralordx Antrenman seviyenizin gelişmesi oyuncunuzun gelişimine katkıda bulunur.Antrenman ilerleyişi antrenman sahası ile alakalı değildir.
-
@SEXAFONN ne dediğinizi tam anlamadım. stad var ya orda antrenman kısmını 2. seviyeden 3e çıkardım yüzde 25lik bir değişim olmalıydı eskiye göre oyuncu geliştirme hızımda ama olmadı gibi ben onu diyorum. bunun dışında şu başlığa da yardımcı olabilir misiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/19929/arkadaş-davet-edemiyorum
-
@xkralordx
geilişimin olmadığını nereden biliyorsunuz mesela benim antrenman seviyem 0 şu an takımımda şu oyuncu ile Draxlerin ilerleyişinin arasında ki farka göz atmanızı öneririm üstelik benim oyuncu daha genç. -
tamamdır . ilginiz için teşekkür ederim
-
@xkralordx Rica ederim İyi oyunlar.