[Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018
-
@bayram-karakuş said in [Türkiye Milli Takımı] WNT 2017/2018:
@mrtgll33 Ekip savaşlarında en büyük strateji hatalarından birisi de ekip arkadaşı dibe demir atmışsa onun yukarı çıkmasına yardım etmemek. Ki burda da aynı durum mevcut hedef 9 umuzu dipte yapayalnız bırakmışsınız. Çünkü yardım edilse ve rakipten bir takım dibe atılmaya çalışılsa iş daha da kolaylaşır
Savaş kaptanımız var herşeyle ilgileniyor problem yok tecrübesine güveniyorum
-
WNT 2017/18:
Group D - Round 22/22
:flag_kw: Kuwait 965
:flag_tr: Turkey 1509Total 2474
Difference -544Savaş kaptanımız Serkan abiye teşekkür ediyorum, kaptanlık görevini kabul edip savaşta güzel işler çıkardığı için
@FCTrabZonLu Ozan kardeşime de ayrı bir teşekkür sunmak istiyorum, üst üste 4.milli savaşını oynadı. Kendisinden vazgeçemiyoruz Umarım yorulmamıştır
Karadeniz Imparatorluğu ekibine de sevgiler saygılar, çok yoğun savaş dönemlerine rağmen milli takımı geri çevirmeyerek ana hesap ile dahi olsa katılma gereği duydular. Güzel fedakarlık olduğunu düşünüyorum emeklerine sağlık hepsinin...
Çok yoğun dönemde olmasına rağmen davetimizi geri çevirmeyen Ümit abiyede teşekkürler
Sıradaki savaşta görüşmek üzere, saygılar...
-
Mücadele eden menajerlerimizi tebrik ederim .
-
Öncelikle Kuwait Milli takımına karşı alınan galibiyette katkısı olan herkesi tebrik ediyorum ellerine sağlık diyorum. Murat kardeşim bizim ekipteki arkadaşlarla alakalı iltifatlarda bulunmuş sağolsun kendisine teşekkür ediyorum. Bizim ekipten Milli takıma seçilen arkadaşlarımızın bu oyundaki birinci önceliğinin milli takım olduğunun bilinmesinde fayda görüyorum. Bu bir oyunda olsa sonuçta diğer ülkelerin milli takımlarıyla mücadele ediliyor. Bizim ekibimizden katılanlar için bu bir fedakarlık değil başlıca görevdir. Bununda bu şekilde bilinmesini ekibim adına istiyorum. İleri tarihteki savaşlarda milli takımımıza başarılar diliyorum.
-
Tebrikler. .:flag_tr:
-
Emeği geçen herkesi tebrik ederim :clap_tone1: :flag_tr:
-
Tebrikler beyler. :clap_tone1: :clap_tone5: :flag_tr:
-
Herkese güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim. Oyunu bu yönü sayesinde çok seviyorum. Türkiyenin her yerinden güzel insanlarla tanışıyoruz, yorgunluğun tam tersi fazlasıyla keyif alıyorum. Bayrak nerede biz orada @mrtgll33
-
This post is deleted!
-
-
-
@mrtgll33 Öncelikle savaşta tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Bizim ekipten savaşa katılan arkadaşlardan forvet olan arkadaşın defansta, defans olan arkadaşın forvette oynayacak olmasından dolayı benim ayrı bir ilgimi çekti merakla takipte olacağım.
-
@ali-koç-61 eline sağlık Ali mükemmel bi tablo hazırlamışsın
-
@Ghost4512 Sağ olasın Aygün :hand_splayed_tone5: