punten bij uitnodiging vrienden

 • Dutch Users

  Hoi,

  Ik heb onlangs 2 vrienden uitgenodigd voor de competitie. Zij zijn ook gejoined, maar ik heb geen bonuspunten gekregen..
  hoe kan dat?

  daarnaast hebben wij alle drie voor het laatst de oude versie gespeeld. bij mijn aanmelding kreeg ik maar 160 punten en zij kregen 750 punten, dat terwijl de profielen qua status en voortgang vergelijkbaar zijn...

 • Moderator NL

  @richenel_nl

  De bonus Bosscoins geldt alleen voor nieuwe gebruikers. Je zal dus de link moeten sturen naar familie, vrienden, collega's of kennissen die nog geen OSM account hebben. Wanneer zij dan via die link een account aanmaken op OSM NL krijgen jullie beide die 50 bonus Bosscoins. Dit geldt dus niet voor diegene die al een account op OSM hebben. Wat je 2 vrienden dus al hebben.

  De link vindt je door in OSM rechtsboven op je managernaam te klikken en dan vervolgens op de tab 'Vrienden' te klikken. Aan de rechterkant staat de info voor deze bonus Bosscoins.

  Het aantal Bosscoins dat je voor de nieuwe versie krijgt wanneer je je account naar OSM 3.0 converteert is afhankelijk van het aantal (Premium)seizoenskaarten en Eigen Vermogen dat nog op je account stond. Je vrienden hadden dus meer PSK/SK/EV dan jij had. Vandaar dat zij meer Bosscoins hebben gekregen.