• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

sistemin oyuncu alması

Destek
    3
    5
    1511
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • vinyler_
      vinyler_ Turkish Users last edited by

selam.. 1.5 gun kusur once lig açtım fakat transfer listesine koydugum hiçbir oyuncum satılmadı fiyat yüksek muhabbetine girmeyin ilk defa oluyor bug olmuş olabilir mi acaba
      not: ligim 20 kişi bütün takımlar dolu ondan olabilir mi diyeceğimde sadece bens atamadım oyuncu

M Hestera 2 Replies Last reply Reply Quote 1
      • M
        manhay @vinyler_ last edited by manhay

Merhaba @vinyler_ simülasyon kaç gündür oyuncunuzu almıyor? Bu tamamen şans işidir buga girdiği düşüncesinde değilim bazen 3 u birden tek simülasyonda satılır bazen de 1 gün 2 gün yaprak kimildamaz sanırım sabretmekten başka careniz yok en azından bir de oyuncuların fiyatlarını düşürerek ve simülasyon saatlerinde oyunla ilgilenerek deneyin ne de olsa denemekten zarar gelmez. İyi oyunlar.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • vinyler_
          vinyler_ Turkish Users last edited by

36 küsür saat oldu ligi kuralı fiyatları düşürdüm hala alınmadı anlamadım neden böyle oldu beklemekten başka bişey yapamaycagız herhalde

M 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • M
            manhay @vinyler_ last edited by

@vinyler_ su an süre normal gözüküyor hem kendiniz dediniz diğerleri satiyorsa bug gibi birsey söz konusu olamaz bazı anlar olur bu geçen süre içerisinde bir sürü oyuncu satılır şans işte, simülasyon saatlerine ise oyunda yer alan "transfer listesi>transferler" sekmesinden ilk simülasyon ne zaman başlamış ve son simulasyon ne zaman bitmiş ogrenebilirsiniz. İyi oyunlar.

Staff Support : Turkey

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

• Hestera
              Hestera Community Manager @vinyler_ last edited by

Merhaba @vinyler_
              Transfer simülasyonları tamamen osm motoru ile alakalıdır şansınız bol olsun
              İyi oyunlar

Community Manager : Türkiye

• 1 / 1
              • First post
                Last post