sistemin oyuncu alması
-
selam.. 1.5 gun kusur once lig açtım fakat transfer listesine koydugum hiçbir oyuncum satılmadı fiyat yüksek muhabbetine girmeyin ilk defa oluyor bug olmuş olabilir mi acaba
not: ligim 20 kişi bütün takımlar dolu ondan olabilir mi diyeceğimde sadece bens atamadım oyuncu -
Merhaba @vinyler_ simülasyon kaç gündür oyuncunuzu almıyor? Bu tamamen şans işidir buga girdiği düşüncesinde değilim bazen 3 u birden tek simülasyonda satılır bazen de 1 gün 2 gün yaprak kimildamaz sanırım sabretmekten başka careniz yok en azından bir de oyuncuların fiyatlarını düşürerek ve simülasyon saatlerinde oyunla ilgilenerek deneyin ne de olsa denemekten zarar gelmez. İyi oyunlar.
-
36 küsür saat oldu ligi kuralı fiyatları düşürdüm hala alınmadı anlamadım neden böyle oldu beklemekten başka bişey yapamaycagız herhalde
-
@vinyler_ su an süre normal gözüküyor hem kendiniz dediniz diğerleri satiyorsa bug gibi birsey söz konusu olamaz bazı anlar olur bu geçen süre içerisinde bir sürü oyuncu satılır şans işte, simülasyon saatlerine ise oyunda yer alan "transfer listesi>transferler" sekmesinden ilk simülasyon ne zaman başlamış ve son simulasyon ne zaman bitmiş ogrenebilirsiniz. İyi oyunlar.