OSM SİSTEM HATALARI (BİR ŞEYLER TERS GİTTİ)
-
İki takımım var, birinin içeriğine girebiliyorken, diğerine girince mobil uygulamadan oyundan atıyor. Aynı şekilde sitede de, ara ara opps bir şeyler ters gitti hatası alıyorum. Sebepleri neler olabilir?
-
Merhaba @onurcangurcu Başka bir platform dan(web tarayıcı) oyuna bağlanmayı deneyin . VPN kullanıyorsanız iptal edin. Uygulamanız güncel sürümü deglse guncellemeniz gerekmektedir. Aynı şekilde web tarayıcınızi da öyle. Hala bir çözüm olmadıysa yetkililerin cevap vermesini bekleyin. İyi oyunlar
-
@manhay said in OSM SİSTEM HATALARI (BİR ŞEYLER TERS GİTTİ):
Merhaba @onurcangurcu Başka bir platform dan(web tarayıcı) oyuna bağlanmayı deneyin . VPN kullanıyorsanız iptal edin. Uygulamanız güncel sürümü deglse guncellemeniz gerekmektedir. Aynı şekilde web tarayıcınızi da öyle. Hala bir çözüm olmadıysa yetkililerin cevap vermesini bekleyin. İyi oyunlar
Teşekkürler, başlığı bir süre açık bırakıyorum geri dönüş sağlanması adına.
-
Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
İos işletim sistemli bir cihazdan bağlanıyorum, oyun güncel durumda.
Web tarayıcıdan hesabıma girebiliyorum fakat, onda da gelen transfer tekliflerine içerik menülerine girdiğimde hata veriyor. Telefondan nitekim takımıma tıkladığım an siyah ekran hatası veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmam gerekiyor? -
@manhay Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
İos işletim sistemli bir cihazdan bağlanıyorum, oyun güncel durumda.
Web tarayıcıdan hesabıma girebiliyorum fakat, onda da gelen transfer tekliflerine içerik menülerine girdiğimde hata veriyor. Telefondan nitekim takımıma tıkladığım an siyah ekran hatası veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmam gerekiyor? -
@onurcangurcu uygulama bilgisinden verileri temizle yapabilirsiniz, başka bir web tarayıcıdan girmeyi deneyin, hala çözüm alamazsaniz yetkililerin cevap vermesini bekleyin size yardımcı olacaklardir.
-
@onurcangurcu Ekran görüntüsü atar mısınız?
-
@mrtgll33 web sitesindeki hata düzelmekle birlikte telefonda hala aynı şekilde. Aşama aşama ekran görüntülerini gönderiyorum.
-
@mrtgll33 sırasıyla, oyuna tıklıyorum, anasayfadan chelsea'yi seçiyorum 3-4 saniye sonra siyah ekran ve oyundan atılıyorum.
-
@onurcangurcu Cihaz modeliniz ve güncel yazılım sürümünüz nedir?