Ayni sorun
-
Oyuna girince ; taraftara gülümseniyor sigara ısmarlanıyor vb vs ayni seyler dönüp duruyor oyun ekranına geçmiyor arada hep bu hata oluyor silip yüklüyorum değişmiyor oyunun keyfi ne Zaman gelirse giriyor
-
Merhaba @gfbesenler
Şuanda böyle bir sorun görünmüyor . Bu sizden kaynaklı bir sorun . İnternet bağlantınızda problem olabilir . Mobil veri ile bağlanırken de aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Yoksa sadece wifi ile bağlanırken mi ?
Başlığı açık bırakıyorum testlerinizi yapıp buraya dönüş yaparsanız yardımcı olabiliriz -
@hestera her ikisinde de ayni maalesef
-
@gfbesenler Bu hatayı web üzerinden mi alıyorsunuz yoksa mobil mi?
-
@mrtgll33 mobilden. Safari'den girdiğimde oluyor ama uygulamadan girince olmuyor
-
@gfbesenler OSM iOS sürümünde ve yazılımında herhangi bir problem görünmemektedir.
Cihaz modeliniz ve yazılım sürümünüz nedir?
-
@mrtgll33 iPhone 6 / 9.2 ama bunlqrla alakasi yok yanı daha düne kadar girebiliyordum boyle ara ara oluyor anlam veremiyorum Safari'den giriyorum ama cok daha kalitesiz uygulamaya gore hic ordan oynayasim gelmiyor
-
@mrtgll33 oyuna girerken yukarıdan Game Center bildirimi geliyordu o geldikten sonra takım wkranina giriyordu. Su an o bildirim gelmiyor acaba sorun bundan mı kaynaklı
-
@gfbesenler hadi ama cevap verin lutfen
-
Merhaba @gfbesenler
Uygulamadan sorun yaşamıyorsanız zaten problem yok demektir.Uygulamanızın ön belleğini ve verilerinizi temizleyin. Eğer hala problem yaşıyorsanız uygulamayı tamamen silip tekrar kurmayı deneyin
İyi forumlar