[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
Jako kapitan PW w tym turnieju też uważam że trzeba odpuścić kary. W Pucharze Ekstraklasy Grup też chciałem kupić wcześniej ale koledzy z grupy mnie uświadomili
Następnym razem w regulaminie wystarczy podać datę i wszystko będzie jasne, w końcu terminarz jest znany od razu. -
@didierluk said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Jako kapitan PW w tym turnieju też uważam że trzeba odpuścić kary. W Pucharze Ekstraklasy Grup też chciałem kupić wcześniej ale koledzy z grupy mnie uświadomili
Następnym razem w regulaminie wystarczy podać datę i wszystko będzie jasne, w końcu terminarz jest znany od razu.Każda grupa zgodziła się odpuścić karę, tak też zrobimy. W drodze wyjątku tak jak to było robione na starcie pierwszej edycji turnieju. AG i PL debiutują to też mieliśmy na uwadze.
Inna sprawa, że wyraźnie jest napisane i tu kłania się czytanie ze zrozumieniem. Chciałbym, żeby taka sytuacja, więcej się nie powtórzyła, powodzenia !
-
-
@stefan-joptwojmać said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Brawo Husariia oraz PW :clap_tone2:
-
-
-
-
Gdyby ktoś mógł wrzucać wyniki do niedzieli byłoby super;)
-
Wg regulaminu podczas trwania turnieju można zrobić max 8 transferów, ale chyba nie każdy go doczytał, lub nazbyt rozpędził się z transferami:
-
Niestety ostatnio z czasem u mnie krucho, a to za sprawą wyjazdów na wioskę i nie mogę dopilnować wszystkiego. Dzięki waszej spostrzegawczości Marcin nie zostanie ukarany aż tak wysoko jakby mógł. Taryfa ulgowa skończyła się dla każdego. Każda grupa miała darowane kary, no poza SL;)
Kara dla Marcina jest taka: - 5 punktów za zawodnika kupionego ponad limit, takich zawodników było 2 więc -10pkt. Rozegrali oni po 2 mecze, więc za każdy rozegrany mecz otrzymują -3pkt łącznie -12, łączna suma kar to -22pkt. Jak znajdę chwilkę sprawdzę inne transfery!
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
nieładnie Marcinek, nieładnie :thumbsdown_tone2:
Marcin pomylił się, bo w pierwszej części zrobił błąd i za dużo kupił:)
-
@stefan-joptwojmać dokładnie moja pomyłka. Biorę to na klatę
-
Zdarza sie najlepszym a co z tymi graczami, zostaja czy musi ich sprzedac (nie wystawiac w meczu)?