[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
-
-
-
-
-
Z uwzględnieniem pucharu.
-
@mateusz-lambert z @Havsky wymiatacie
-
@sniki26 @Damiś27 @ToomAnyWays @Byku-Duma-Warmii @Marcin6578
Piszę wcześniej, abyście mogli zmontować ekipy w tym gorącym okresie. Zaczynamy 27 grudnia rundę III.
Do tego czasu należy podać ekipę która wystąpi w turnieju:
-
@stefan-joptwojmać
Do kiedy podajemy składy ? -
@huzar-shakir said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@mateusz-lambert z @Havsky wymiatacie
@HAVSKY to już norma a @mateusz-lambert na celu 10 rozwalił system :person_doing_cartwheel_tone1:
-
@borynos
Dzięki, dzięki... Liga się jeszcze nie zakończyła, 2 pozycja jest jeszcze pod znakiem zapytania @sniki26 depcze mi po piętach:) terminarz jeszcze nie najlepszy, ale na wyjazdach też da się coś wygrać Pocieszającą wiadomość dla Was mam taką , że kolejna runda odbędzie się beze mnie:) ktoś inny wskoczy na moje miejsceOficjalnie mogę powiedzieć, iż po zakończeniu mojej ostatniej ligi ( Pucharu Polskiej Pierwszej Ligii) postanawiam zakończyć po kilku latach ostatecznie i definitywnie swoją OSM-owską karierę
Jeszcze niecały tydzień musicie wytrzymać -
-
@mateusz-lambert
Szkoda, że kończysz, bo polska społeczność traci kolejnego świetnego gracza, przemyśl jeszcze tą decyzję. -
Dzięki;) traci jednego, ale zyskuje paru innych także się wyrównuje;) swoje osiągałem już a penwych rzeczy nie jestem wstanie przekroczyć. Zbyt dużo czasu trzeba poświęcić na grę żeby dorównywać kroku pozostałej reszcie co w pewnych momentach jest bardzo uciążliwe (transfery, trening, stadion, prawnik ,lekarz, ) bez bycia aktywnym ma się małe szanse na grę w 100%, wiecie sami o tym. Zastanawiać się nie ma nad czym już. Praca, studia, praca, studia plus inne zobowiązania, przyjemności. OSM też kiedys taka była ,ale z przyjemności stała się zobowiązaniem i podporządkowaniem jej bo inaczej nie dawałaby takich owoców. Myślałem już nad chwilę i to będzie dobra zmiana dla mnie. Chłopaki z grupy wiedzieli już chwilę temu o mojej decyzji a teraz czas by inni też się z nią zapoznali.
-
@mateusz-lambert Wróć kiedyś do nas i powodzenia cokolwiek w życiu zamierzasz :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf
Po to Jurku ogłaszam oficjalnie swój koniec,żeby definitywnie już skończyć i nie wracać ani do gry ani na forum;) ,ale dziękuję;) -
@mateusz-lambert wszystko wszystkim, ale zycie prywatne najwazniejsze!!