[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
-
@mateusz-lambert
Szkoda, że kończysz, bo polska społeczność traci kolejnego świetnego gracza, przemyśl jeszcze tą decyzję. -
Dzięki;) traci jednego, ale zyskuje paru innych także się wyrównuje;) swoje osiągałem już a penwych rzeczy nie jestem wstanie przekroczyć. Zbyt dużo czasu trzeba poświęcić na grę żeby dorównywać kroku pozostałej reszcie co w pewnych momentach jest bardzo uciążliwe (transfery, trening, stadion, prawnik ,lekarz, ) bez bycia aktywnym ma się małe szanse na grę w 100%, wiecie sami o tym. Zastanawiać się nie ma nad czym już. Praca, studia, praca, studia plus inne zobowiązania, przyjemności. OSM też kiedys taka była ,ale z przyjemności stała się zobowiązaniem i podporządkowaniem jej bo inaczej nie dawałaby takich owoców. Myślałem już nad chwilę i to będzie dobra zmiana dla mnie. Chłopaki z grupy wiedzieli już chwilę temu o mojej decyzji a teraz czas by inni też się z nią zapoznali.
-
@mateusz-lambert Wróć kiedyś do nas i powodzenia cokolwiek w życiu zamierzasz :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf
Po to Jurku ogłaszam oficjalnie swój koniec,żeby definitywnie już skończyć i nie wracać ani do gry ani na forum;) ,ale dziękuję;) -
@mateusz-lambert wszystko wszystkim, ale zycie prywatne najwazniejsze!!
-
Dziś kończymy, a jutro zaczynamy nową ligę, a nie widzę jeszcze drużyn?:(
Wiem, że są święta, ale jeżeli do jutra się nie doczekam podanych składów to turniej przekładamy na 2 stycznia.
-
Polish Legends:
Cel - @Byku-Duma-Warmii
Cel - @Szeregowiec
Cel - @kondziowa1 -
Krótkie podsumowanie uwzględniając kary za transfery!:
-
@stefan-joptwojmać
PL wdrapują się na podium . Fantastyczna runda w wykonaniu menedżerów . Teraz pozostaje walka o lokatę, bo Husaria jest w zasięgu . -
Niestety z karami za transfery to wygląda strasznie dla mojej grupy:(
Kary:
PW: PepGuardiola za nadliczbowy transfer -5 oraz za rozegranie przez zawodnika meczu -3 razem -8 pkt
Husaria: sniki26 za nadliczbowy transfer -5 oraz za rozegranie 16 meczy -48 razem -53
Spartacus Legends: Tomasz Kmit za 2 niedozwolone transfery -10 oraz za rozegranie przez zawodników 26 i 16 meczy -126 razem -136 pkt
-
no to nieźle, teraz to dopiero mamy co odrabiać
-
Cel 4 - @ToomAnyWays
Cel 7 - @martin343
Cel 15 - @krystian16061994 -
Seria 28 meczy bez porażki, jest moc
Dzięki wszystkim za emocjonującą grę i walkę do końca, zwłaszcza @Mateusz-Lambert i @sniki26 . Mateusz, bedzie Cie tu brakowało. Jest już decyzja kiedy rusza trzecia runda? -
@havsky
Z tego co wiem to już jutro rusza kolejna runda. -
Powinna ruszyć jutro.
C4 - Górnik Łęczna - Stefan Joptwojmać
C7 - Miedź Legnica - AC Bubol
C15 - Wigry Suwałki - sebgol -
Aż takich końcowych rezultatów się nie spodziewałem, można było ukłuć troszkę więcej punktów, ale vice lider jest Ostatni raz tutaj zaglądam, dziękuje za wspólną grę i życzę powodzenia:)!
-
@Damiś27 @sniki26 @Marcin6578 co jest z waszymi grupami, dacie radę podać skład teraz, czy potrzebujecie czasu?