[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
-
Z transferami tylko Ochowiak przegiął i uwzględniliśmy karę;)
-
Dziś wyślę zaproszenia po 17
-
Polish Warriors
Nasz skład:
Cel 1 - GKS Tychy - @ToomAnyWays
Cel 10 - Puszcza Niepołomice - @Picia2407
Cel 12 - Raków Częstochowa - @krystian16061994Jednej osoby jeszcze nam potrzeba, pisałem do kilku i czekam na razie na info.
Jak znajdzie się menedżer do gry to uzupełnię.EDIT
3 już jest -
Polish Legends
Cel 4 ~~> Pogoń Siedlce ~~> @jepsztel
Cel 7 ~~> Zagłębie Sosnowiec ~~> @kondziowa1
Cel 15 ~~> Odra Opole ~~> @Szaman200 -
To powodzenia życzę
-
@toomanyways @Stefan-Joptwojmać Kazałem @kuligu wybrać cel 10 dlaczego:
a) Zachowanie się fair play ze względu na dużą różnice celów i wartości kadry
b) Jest dla nich 1 turniej muszą wiedzieć z jakim celami grają, bo później jest myślałem że gram z innym celem, bo zapomnieli. Wolę żeby nie mieli takich wytłumaczeń
c) Była podobna sytuacja w wcześniej tylko odwrotnie, więc nie chciałem żeby inna grupa z wyższym celem miała pretensje. -
@daroo933 Jakoś wcześniej nikt z organizatorem lub do PE nie pisał i jedna osoba sobie wzięła lepszy zespół z celem, a miał być tamten zespół dla PE
@Stefan-Joptwojmać o tym wiedział i kar nie było i też w innym przypadku.
Puchar jest turniejem towarzyskim, nie organizowanym przez Polskie Wsparcie OSM i ma luźne podejście do takich rzeczy -
Panowie nie siejcie fermentu, Damian do mnie pisał w tej sprawie i dałem mu zielone światełko, mamy tutaj się bawić, a nie wybijać sobie zęby.
-
Ok, wszystko fajnie tylko jaką ja mam teraz wziąć drużynę? Marcin Bochnak zajął Ruch, a gadałem ze Stefanem żeby zająć drużynę z podobnym celem.
-
@kruk94 @daroo933 Ja wiem dla wielu z was, co by zrobiło PE i tak znajdą się osoby z krytyką.
Jakoś wcześniej na podobne sprawy była cisza, więc dla mnie sprawa skończona
Ja zrobiłem żeby ułatwić nowym graczom wejście na Polski rynek OSM, wiele grup nie wprowadza nowych graczy.
Niestety, w Polsce grupy są przygotowane na bitwy w MPG 4x4. jeśli chcemy liczyć się na świecie to muszą grupy mieć 7-9 osób mogących grać w bitwach na poziomie WCC.
Każda grupa powinna pomyśleć nad przyszłością ja to robię i proszę to szanować -
Się porobiło, zaczekajcie ogarnę sam temat.